Sminkek arcra

Hozzáadva 2019.03.06.by

lovecreams

37,5 g

2017-es novemberi limitált kiadás

"A selymes textúrájú aranyló, púderes highlighter ragyogó megjelenést varázsol, köszönhetően fényvisszaverő pigmentjeinek. Átlátszó tetejének köszönhetően csodás látványban lesz részed: aranyló szín, dombornyomott virágokkal, melynek árnyalata tökéletes minden bőrtónushoz."

1994 Ft-tól

2019.05.13. 20:01

Gyönyörű ez a highlighter. Itt KM zsibin szereztem meg, és sikerült mindjárt az első nap összetörnöm. De hála a gyógyszertári alkoholnak, megjavítottam. Igaz már nem olyan szép a kinézete, de ez a termék állagán, minőségén és fényén mit sem változtatott. Szívesen használom annak ellenére is, hogy elég sok highlighterem van mindenféle árkategóriában. Ki merem jelenteni, hogy ez a limitált kiadás néhány high end márka termékével is felveheti a harcot. Csodás fénye van, nagyon könnyű kezelni. Építhető is, ha igazán látványos hatást szeretnénk. Ha nem lenne több highlighterem, akkor is kitartana életem végéig, akkora mennyiséget kapunk.

2019.01.27. 18:20

Az ár és mennyiség arány hihetetlen. Megvettem, mert olcsó volt, nem volt hozzá túl sok reményem, de aztan ahogy elkezdtem használni rájöttem, hogy nekem ez a tökéletes természetes highlighter. Nem szeretek belőle túl sokat raknj, mert szerintem úgy mar túl csillámos. Szerintem életem végéig meg lesz, mert annyi van benne!

2018.07.29. 07:14

Ez volt életem második highlightere, és azóta se vettem mást. Ha meg már megvan ez a hatalmas kiszerelés, és ilyen gyönyörű fényt ad, akkor minek vegyek másikat több pénzért? Nem túl utazásbarát de nem zavar. Imádom :) (akinek szintén megvan egy tipp: a csillámosságát ki lehet kerülni azzal, hogy nem tipikus highighter ecsettel, hanem egy kicsit sűrűbb szálúval visszük fel)

2018.07.20. 08:53

Ez egy brutális highlighter. :D Annyira gyönyörű fénye van, hogy azt elmondani nem lehet. Hatalmas, gyönyörű, a tégelyben csak nézegetni is imádom. Talán még a Stila highlighteremnél is szebb felkenve. Hihetetlen... most vettem 499 ft-ért :O

2018.06.26. 11:07

Legjobb highlighter, minden pézt megér.

2018.06.08. 09:58

Pár hete a rossmann egyik akciós kosárkájában találtam rá, és mivel sokat hallottam róla gondoltam ha a fene fenét eszik is ez hazajön velem. Szerintem aznap tehették ki és időben mehettem, mert nem volt belenyúlkálva és tönkretéve mint általában minden az akciós részen. Na de a termékről. Hatttttalmas kiszerelés, fogalmam sincs hogy fogok ennyit elhasználni. A színe még az én kis fehér bőrömhöz is passzol, de barna bőrön még szebb az eredmény. Nem egy feltűnő, a Holdról is észrevehető highlighter, de én pont ezért szeretem, mert a hétköznapokban is használható. Azért így is sokan megkérdezték már, hogy milyen highlighter van rajtam. :) A nap végére azért elég rendesen kopott, de ilyen melegben nem is várható el hogy bombabiztosan a helyén maradjon. Szeretem. 5*