Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
szeliger
Körömápoló alaplakk tökéletes ápoló kezelésként és védő alaplakként is. A magnézium, cink, réz, szilícium és vas magas minőségű ásványi komplexével dúsítva hatékonyan növeli a körmök ellenállását, alapot ad és megvédi őket a töredezéstől.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.17. 16:20 - 2024.05.30. 19:24
Nem alaplakknak használom, azaz nem teszek fölé lakkréteget, így nem tudom megítélni, base coat funkcióban hogyan működik, viszont nekem az elmúlt hetekben életmentő, mert összetartja az elgyengült, elvékonyodott körmeim. Naponta egyszer vagy többször felviszem és így nem repedeznek a körmeim. Az is tetszik benne, hogy ha a több rétegű anyag kezdi megadni magát és a széle elválik a körömfelülettől, akkor simán lehúzható, méghozzá nem darabokban, hanem egyszerre. Amire használom, nekem ötcsillagosan beválik, hálás vagyok ennek a portékának, hogy ebben a körömpihentető és -erősítő fázisban műköröm nélkül tudok létezni.
Utoljára szerkesztve: 2022.06.27. 20:37 - 2022.06.27. 20:36
Már aznap lepattogzik a fölötte lévő rétegekkel együtt. A körmök állapotán sem változtatott.
Utoljára szerkesztve: 2022.04.03. 08:28 - 2022.04.03. 08:27
Ennek én úgy megörültem, mert azt hittem, hogy egy olcsóbb verzióval kiválthatom az ANNY Nail Substance Base alaplakkot, ami most már igencsak megdrágult. Még a KM összehasonlító funkcióját is bevetettem és az összetevők között csak kevés eltérést találtam. Mégis azt kell mondjam, hogy maradok a jól bevált ANNY mellett, hiába kerül most már lassan ötször annyiba (igaz, ott 15 ml lakkot rejt az üveg, itt meg csak 10,5 ml a térfogat).Ezt is papírdobozba csomagolták, teljesen feleslegesen. A kupak a márkánál ismert díszítő funkciós (ha már egyszer dobozban van, ugyan ez is minek?), a fehér kupakot lehúzva előbújik a valódi kupak. A recés felszínnek köszönhetően stabil a fogása, könnyű vele a felvitel. Az ecset lapos, széles, ez is felhasználóbarát. Egy-egy kisebb buborék előfordult, de eldolgozható, nem zavaró. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy nem tartós, hamar lecsippan a felette lévő lakkal együtt. Kipróbáltam úgy is, hogy csak ezt használtam mindkét kézre alaplakknak, meg úgy is, hogy az egyik kezemre az ANNY ment, a másikra ez. Sajnos a különbség érezhető, a Catrice alappal egy nap után megindul a pattogzás. Ez így nagyon nincs rendjén, valahogy elkínlódom majd vele, de van bennem csalódás.