Körömlakkok, lemosók

Catrice Sheer Beauties Körömlakk

Hozzáadva 2023.09.19.by

fagas

10,5 ml

Körömlakk nude árnyalatokban, hosszan tartó, tiszta felülettel. A tökéletes CATRICE Sheer Beauties körömlakk finom nude árnyalatokban úgy viselkedik, mint a körmök szűrője. A körmöket kékes csillogás teszi láthatóan ragyogóvá, a felületük pedig tiszta, így a természetes körmök színe még mindig átragyog egy kicsit.

8 árnyalatban kapható

2024.10.23. 19:10

Én a 040-es Fluffy Cotton Candy árnyalatot választottam és szerintem nagyon szép, 2 rétegben szoktam felvinni. Ápolt, finom megjelenést kölcsönöz a körmeimnek. Az ecsete is rendben van, szépen lehet vele felvinni a körömlakkot. Biztos, hogy fogom még ezt a lakkot választani.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.18. 10:45 - 2024.08.17. 17:39

Ez egy csalódás volt nekem. A szituáció a következő: online rendeltem a dm-ből (nagy bevásárlás), és gondoltam veszek egy fehér körömlakkot is a sok öblítő és takarítószer mellé, mert megérdemlem. Mivel gondoltam körömlakknak volt írva, nem topper/fedőlakk, így feltételeztem legalább 2 rétegben lesz színe. Nem vártam semmit, csak egy fehér körömlakkot. 010 milky not guilty árnyalatot vettem meg. Semmi szín, sőt mintha ragasztót kentem volna a körmömre vagy tejjel csepegtettem volna le. 2 réteg után is tisztán látom a körmöm határait, alapszínét, stb. El tudom képzelni, hogy működik egy fehér lakk FELÉ mint fedőlakk hogy szép gyöngyházas színt varázsoljon, de önmagában ez kevés. Általánosságban a catrice körömlakkjaival meg vagyok elégedve, viszont ezt semmiképpen nem egy önálló körömlakknak adnám el, ahogy írtam max fedőlakknak. Egyébként ha nem is online veszem, hanem boltban helyszínen, akkor se láttam volna hogy milyen fedést várhatok és milyen színt, egyáltalán nem gondoltam, hogy ilyen gyengus lesz. 2 csillagot adnék neki, mert egy körömlakktól azt várnám el, hogy beszínezze a körmömet legalább, viszont látok benne egy szép kis lehetőséget fedőlakk-ként, amivel szép gyöngyházas hatást tudnék elérni. 3*

Utoljára szerkesztve: 2024.08.21. 13:41 - 2024.08.16. 13:15

A Catrice lakkok szerintem alapból teljesen okék. Áttetsző/milky stílusú lakk így érdemes kb 3 rétegben használni., vagy kombinálni mert szépen rétegezhető. Szeretem az ecsetét és az állagát, szépen lehet vele dolgozni. Szépen egyenletesen terül. Nekem a Peach For The Stars árnyalat van meg. Én ajánlom alá alapozni egy olyan lakkal, ami világosít. Nálam enélkül elég csúnya sárga hatása lesz viszont egy világosító alappal gyönyörű barackos. Az áttetsző nude-okat, és essie mademoiselle-t kedvelőknek ajánlom kísérletezésre az kollekció összes árnyalatát, megér egy próbát! Update: megvettem a Kiss the Miss árnyalatot. Gyönyörű, ezt is kb 3 rétegben használom. Apró kékes szemcséi vannak amitől ragyogó szép világos színe van. Csodás az egész kollekció!!

Utoljára szerkesztve: 2025.02.07. 20:00 - 2024.05.02. 19:04

Leginkább csak nude lakkokat használok, szeretem ha nem ad teljes fedést, csak egységesít egy lakk. Igazából arra tökéletes, hogy kiegyenlítse a körmeimet, egy ápolt hatást ad. Nekem a legvilágosabb árnyalat van meg, két rétegben használom. Pozitív csalódás, hogy elég tartós, takarítás mellett is, hetente kell csak lemosnom. A száradási ideje átlagos.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.16. 13:19 - 2024.04.18. 15:54

Nekem a legrózsaszínebb árnyalat van meg, a Fluffy Cotton Candy és két rétegben pont olyan, mint a Catrice oldalán. Szépen fed, nem csíkoz, de áttetsző marad, ahogy ezt ígéri is. Mellesleg pont olyanok ezek a Sheer árnyalatok, mint az Essie világos árnyalatai, sőt fedésben se tud többet az Essie, háromszoros áron a Catricehez képest. A Fluffy Cotton Candy szerintem tökéletes Essie Mademoiselle dupe, de az Essie Fiji is nagyon hasonló, két rétegben csak akkor tudom megkülönböztetni ha egymás mellé festem őket.Csodaszernek nem mondanám, de ár-érték arányban mindenképpen megérdemli az 5 csillagot.

Utoljára szerkesztve: 2024.01.18. 08:30 - 2024.01.18. 08:30

3 rétegben is szinte színtelen (a legvilágosabb van meg), ellenben csíkoz, amennyire látszik. Köszönő viszonyban sincs a Catrice oldalán látottal a szín.Nem tudom, mennyire tartós, mert eddig minden alkalommal belenyúltam valamibe, és le kellett mosnom az egészet. 1,5 órával a felkenés után is...