Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
sophieblackbeak
7 árnyalatban kapható
2025.03.28. 11:00
A színe nagyon szép, de gyorsan kopik, egyáltalán nem tartós és valóban nem szárad meg.
2025.03.23. 04:38
A 040-es árnyalatot vettem meg, mert azt hittem, hogy olyasmi lesz, mint amilyen árnyalatot a csomagolás feltételez, az ugyanis cseresznyepiros. Felkenve brutál sötétbordó. Szépnek szép, de nem ilyet szerettem volna. A nagyobb baj az, hogy bármikor is használtam, nagyon durván szárított és kirepedezett tőle a szám sarka. Szerettem volna pedig szeretni. Sajnos az applikátorra sem foghatom rá, hogy a legpraktikusabb.
2024.11.06. 11:25
Mivel shine bomb, ugy gondoltam ez egy szajfeny. Pedig swatcholtam, csak nagyon vekonyan, na mind1. De ha mar matt ruzs, annak nem jo, mert nem szarad meg, viszont maszatolodik, ezt a 8 oras tartossagot nem ks ertem :D Nekem a szine tetszik, de ez az egyetlen pozitivum, ja meg az ara. De hasznaltra nem valo.
2024.10.02. 15:58
Tavasz végén/nyár elején jutalmaztam meg magam a 010-es French silk árnyalattal. Nyár végén, kb 4 hónappal a vásárlás után már gyanúsan sötét volt a színe, de azt hittem, csak az emlékeim csalnak. A sötétebb szín már nem tetszett, végül csak ma került újra a kezembe, gondoltam húzok egy csíkot vele a kézfejemre és összehasonlítom egy drogériás teszterrel. Beszürkült! Vagyis a pigmentek kettéváltak: szürkéslilára és barnára. Állaga, illata nem változott, nyáron a táskámban hurcibáltam, de nem hinném, hogy szabadna ilyet csinálnia. Mellette legyen mondva, az összefirkált kézfejemről száradás után csak olajos lemosóval tudtam leszedni. Nyilván ment a kukába. Az eredeti szín nagyon szép, de félek újravenni, még sosem jártam így.
2024.07.03. 14:36
Sajnos nem tudtam sokáig tesztelni, mert a 050 Feelin' Berry Special árnyalat ami egy csodás bogyósgyümölcs árnyalat minden fotón és a tubusban is, az én számon piros lett, és annak is olyan árnyalata amit nem bírtam nézni a tükörben. Próbáltam elajándékozni, de ugyanígy jártunk.
Utoljára szerkesztve: 2024.04.30. 13:13 - 2024.04.30. 13:12
Amikor én kerestem, még nem volt elérhető nálunk, csak a Müllerben találtam meg. Két árnyalatban hoztam el, 030 és 050. Nagyon szerettem volna, ha helyettesíteni tudja a többszörös árú Maybelline ajaklakkját, de sajnos nem így lett. A színek szépek, a 030-as valamilyen slágerárnyalat is, rajtam sajnos túlságosan pink lesz, valószínűleg nem illik a bőrtónusomhoz. A 050-es nagyon szép mélybordó, de csak alkalmakra tudom elképzelni, arra is vettem. Mindkettőnek az a baja, hogy nem tartósak. A pohárból ivást sem bírják rajtam, ami - főleg a sötét árnyalatnál - elég nagy hátrány és kenődik is. Nagyon pontosan kell velük dolgozni. Ha csak egy-két fotó erejéig kell feltenni, az teljesen rendben van, de nem tudnám elképzelni, hogy egész napra elinduljak velük valahová.