Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
andrej
2013 szeptember/októberi limitált kiadás.
Könnyű és fényes, mint egy lakk. Hosszú távú, ragyogó eredményt lehet vele elérni.
Utoljára szerkesztve: 2014.02.23. 11:47 - 2014.02.06. 20:26
Féláron vettem a Müllerben, és milyen jól tettem! Az egyik bogyószínű, a másik az az igazi dögös vörös :) Én mindig lealapozom az ajkaimat kontúrceruzával, arra kentem fel és tökéletesen a helyén maradt, pedig nem kíméltem evés-ivás terén :) Imádom a vizes hatását, ami megmarad. Felkenés után, mintha szájfénnyel jól feltuningoltam volna. Álomszép,azt hiszem függő lettem :)update: meglepve tapasztaltam a Müllerben, hogy van legalább 7-8 árnyalat belőle. Azt hittem, hogy kifutó termék, azért féláras, csak valahogy nem vettem észre. Veszélyes, nagyon szépek az árnyalatai :)
2013.11.30. 20:59
Nagyon szuper! Csillogó mint egy szájfény, jól pigmentált, kellemes viselet, egyenletes a kopása. Inkább többször kis mennyiséget kenjetek belőle, sokkal szebb lesz úgy. A színek is gyönyörűek.