birokitti
2024.02.26. 14:23
Nagyon durván hidratál, zsírosbödön lesz tőle a fejem. Viszont borzasztóan irritálja a szememet, akkor is ha nem kenem köré, és egész nap.
Utoljára szerkesztve: 2023.11.27. 13:59 - 2023.11.27. 13:58
A márkának több termékét próbáltam (hidratáló krém, Blemish Control Cleaner és Gel, Oil Cleanser, SA Cleanser), de ez volt az, amivel a legkevésbé voltam elégedett. A hidratálójukban pont azt szeretem nagyon, hogy iszonyatosan könnyed a textúrája, a bőröm percek alatt felszívja és imádja. Ez a termék viszont nekem túl vastag, van egyfajta olcsó, zsíros utóhatása a fejemen. Csak úgy tudom elviselni magamon, ha összekeverem a hidratálóval, és úgy kenem fel. Viszont mint fényvéfő működik, fesztiválszezonban bizonyított, és nem égtem le, a minimum elvárásokat azért hozta.
2023.10.09. 18:04
Én nagyon szerettem ezt a terméket, idei nyár kedvenc fényvédője volt, mert nem volt tőle pattanásom, jól működött a kombinált bőrömön. Max annyi szól ellene, hogy fénylik minimálisan. Nekem bejött, szerettem.
2023.08.07. 15:48
Többet vártam tőle. Nyáron igen macerás a bőröm, mert akkor még zsírosabb. Kerestem volna egy könnyed fényvédőt, de akár hogy, akár mivel kombinálom morzsolódik az arcomon.