gfewohu
Az édesmandula olajat és E-vitamint tartalmazó hidratáló krém a száraz bőr ápolására javasolt készítmény. Intenzíven hidratálja a száraz bőrt, segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és természetes védőrétegét. Puhává, bársonyossá és kellemes tapintásúvá teszi a bőrt. A krém igazoltan hosszan tartó hidratálást nyújt (24 órán át). Érzékeny és irritált bőr ápolására is alkalmas készítmény. Általános bőrproblémák és bőrgyógyászati kezelések mellett is, a napi bőrápolási rutin részeként alkalmazható.
2023.02.05. 21:32
Ajándékba kaptam az unokatestvéremtől, mert nem bírta elviselni az illatát. Nekem semmi gondot nem okoz az illata, egyáltalán nem zavar vagy irritál. Nagyon szeretem, használom az arcomon és a kezemen, egy éjszaka alatt is csodát tud művelni a sivatag száraz bőrömmel.
2022.03.13. 21:57
Végre egy krém, ami megtartja amit ígér! 24 óra elteltével is puha volt a bőröm és nem lett pikkelyes. Még én is akciósan vettem, csak vhogy elfelejtettem, hogy van. Szuper krém!
2021.11.01. 15:14
Én is a nagy akcióban rendeltem. Eleinte a kezeimre használtam,de újabban az arcomra használom este. Jól hidratál,elég sűrű krém,reggelre mégsem tocsog a fejem. Számomra egyetlen negatívum az ára, de ezért csillagot nem vonok le. Ha kifognék még egy ilyen akciót, akkor biztos újra venném.
2021.07.01. 09:18
Én is az akció miatt futottam bele, gondoltam egynek jó lesz, de nagyon kellmesen csalódtam. Nekem évtizedek óta fennáló egyik legnagyob problémám az ajkaim szárazsága, ebben nyújtott ez krém nagy segítséget. Enzimes hámlasztás, vizes bázisú hidratáló, és okkulzív, zsíros réteg, ezzel a három lépéssel úgy- ahogy szinten tudom tartani a számat. Víztartalmú hidratálóként vetettem be ezt a testápolót, és eddig minden eddigi szérumnál/ krémnél jobban működik erre célra. Mivel illatmentes egy borsónyit eloszlattam egyik este az arcomon is, és nagyon szépen hidratál. Szokták mondani, hogy összetevőlista nem minden,a formulázás is nagyon fontos. Ez ennél a krémnél hatványozottan igaz szerintem, ránézésre semmi extra, de nagyon jól van összerakva . A teljes árát is simán megéri.
2021.05.04. 11:36
Most nagyon akciósan megvettem, nem bánom. Először arcra próbáltam,de oda túl erős,tömény, nehéz krém. Viszont kézre isteni. Pár perc alatt beszívódik,és szépen hidratálja a kezem. Teljes áron nem hiszem, hogy megvenném.
2021.04.27. 16:29
Az egyik gyógyszertári láncban most jelentős kedvezménnyel kapható, ezért vettem meg.Nekem nem jött be sajnos. Pozitív, hogy illatmentes, és nem drága (jelenleg). Negatív, hogy nem szívódik be rendesen, nem elég sűrű, túl híg állagú, és nem hidratál rendesen. Nagyon száraz bőrre nem oké.(A guta megütött volna, ha ezt teljes áron tapasztalhattam volna meg.)