Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Testápolók
Lelőhely: Patika, online

Cetaphil Hidratáló Testápoló Normál és Száraz Bőrre

Hozzáadva 2021.05.04.by

vikikiwi

A hidratáló testápoló a normál és száraz bőr ápolására javasolt készítmény, amely erősíti a bőr természetes védő funkcióját. A könnű állagú krém gyorsan beszívódik, nyugtatja a bőrt, kellemes és puha bőrérzetet biztosít. A testápoló illat és lanolinmentes összetétele miatt különösen alkalmas a száraz és érzékeny bőr ápolására is.

Utoljára szerkesztve: 2023.03.05. 19:33 - 2023.03.05. 19:33

Ez életem testápolója, már rég azzal kínlódtam, hogy valami vagy gyorsan beszívódik vagy rendesen hidratál, a kettő együtt valahogy eddig csak ennek sikerült. Még a könyökömet is egy éjszaka alatt felpuhítja, ami eddig a hiper-szuper tápláló testápolóknak sose ment, és a hidratáltság meg is marad (ésszerű határokon belül). A LEGNAGYOBB SZÓ, hogy az ekcémás bőrömnek a lehető legjobb elsősegély volt napközben, mikor igazán zsíros krémet nem tudtam használni. Nagyon sokat segített nekem ezzel ez a kis krémecske, vele mindig kibírtam estig, és le is nyugtatta a bőröm.

2023.02.26. 06:24

2pont, mert végülis bajt nem csinált. Örülök, hogy elfogyott ez a hatalmas flakon. Végre vissza tudtam térni a szokásos Mixa , lila kupakos atopiance testápolóhoz. Mind a kettő illatanyag mentes, nem hagynak fura réteget a bőrön, de én ezt a Cetaphilt nem éreztem elég táplálónak. Sem télen, sem nyáron. Pedig nyáron nem is száraz a bőröm. Ahh, így utólag már bánom miért küzdöttem vele, és nem dobtam ki. Annak lehet jó… Nem tudom kinek, vegyetek inkább Mixát.

2021.09.01. 11:26

Hígabb állagú, tényleg gyorsan beszívódó testápoló. Mindennap használom, szinte pár perc múlva már fel is tudom venni rá a nadrágomat, úgyhogy ha valaki ilyesmit keres, ajánlom. A hidratálásában semmi kivételeset nem találok, ez inkább egy basic termék, irritáló összetevők nélkül. Mint minden testápolónál, ennél is a rendszeres használat a kulcs.

2021.07.25. 15:51

Gyorsan beszívódó híg testápoló, tökéletes rá a lotion jelző. Nem hagy filmréteget a bőrön, pár perc után az öltözködés sem gond vele. Pillanatok alatt issza a testem irritáció nélkül.

2021.06.18. 08:41

Teljesen átlagos testápoló, teszi a dolgát és hamar beszívódik és nem is kell belőle túl sok. Külön tetszik, hogy nincs agyonillatosítva, konkrétan alig érzem, valamint a pumpás kiszerelést is szeretem.

2021.05.23. 14:36

Sokkal több elvárásom volt a Cetaphil felé, mikor megvettem ezt a testápolót. Vizes, folyós az állaga, közepesen nehéz eldolgozni. Én a zsírosabb testápolókat szeretem, de nem rossz. Azonban újra tuti nem venném, semmi extra.