Eredetileg 2 csillagot adtam neki, azt is csak jóindulatból, de az az érdekes helyzet állt elő, hogy minden kritikám ellenére kifejezetten megszerettem ezt a kis szépséget. A kritikám továbbra megállja a helyét és biztosan nem éri meg az árát, ha azt nézzük, mit nyújt, de közben meg olyan szép, amíg tart, hogy leszek olyan hülye, és újraveszem, ha elfogyott. 5 csillagot akkor sem adnék neki, ha pisztolyt tartanának a fejemhez, de 4 csillagot talán ér a szerelem2021. március 17.Intense árnyalatban van meg, az én számon egy egészséges, leginkább "my lips but better" szín, ami rendkívül szépen mutat és szépen is kopik le. Adja a luxi életérzést a külsejével és a gyönyörű színével. Nagyjából ennyi a pozitívum, amit el tudok róla mondani...Kb annyira ápol, mint a Sensai intense lasting rúzsaim (amik amúgy tényleg ápolnak kissé), csak azok legalább tartósak is, ez meg nem. Kb 1 óra alatt, ha nagyon nem csinálok a számmal semmit, akkor kb 1,5 óra alatt teljesen eltűnik a számról és a hidratáltság érzés is csak addig tart, amíg fel nem szívódik, tehát inkább a zsíros érzet teszi komfortossá a viselését, nem pedig a valódi hidratálás. Pedig elvileg pont ez lenne a lényege...Az ára irreálisan magas ahhoz képest, amit nyújt. Nem szoktam vitatkozni az árról, mert szeretem a luxi termékeket, és rúzsok esetén különösen látványos a különbség a drágább és az olcsóbb termékek minősége között (mind a szín, mind az ápolás, mind a tartósság terén). Ennek a terméknek a minősége viszont semmivel sem jobb, mint egy átlagos színezett - és hidratálásban semmiképp sem erős - ajakápolónak, sőt, szerintem max fele áron is találnánk sokkal jobb terméket. Valójában teljes pénzkidobás ez az ajakápoló, csak azért kapja meg a második csillagot is, mert a külcsín olyan kis csini és mert szépen kopik (ez utóbbi az egyetlen, amiből látszik a minőség)