Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
szeliger
Egészséges ragyogást ígér az arcnak. Fedése gyenge-közepes, inkább csak fixálásra ajánlott. Bársonyos, könnyű formulájú, nem ül meg az arcbőrön. Matt, de mégis selymes és természetes a finise. 15-ös fényvédőfaktorral látták el.
2023.01.03. 16:00
Évekkel ezelőtt áttértem a színtelen por púderre (pl. chanel universelle poudre libre 10-es átlátszó, vagy az EL double wear translucent soft glow), de gyik sem táskabarát és kerestem egy olyan terméket, ami légies fedésű és némileg fixál.Eddigi tapasztalatom az, hogy valóban könnyed a fedése, ami az alap elvárásom volt, nem szeretem, ha látszik a púder. Fixál is, de nekem a nap végére a homlokom átfényesedik- de ezzel együtt tudok élni. (sajnos nem vagyok egy napközben sminket igazító típus, amin tervezek vátoztatni, csak még meg kell szoknom, hogy ezt a kis szépséget előkapom és átpúderezem, amit úgy ítélek:-)Szerinetm ez egy nagyon klassz púder, aki nem vastag fedést keres annak kifejezetten ajánlom, nagyon szép bőrképet tud eredményezni és praktikus a kiszerelés.
2021.10.16. 23:24
Nemreg ajandekba kaptam apukamtol a Chanel Becsi makeup uzletben vettuk, azert valaszottam ezt mert ugyanennek az alapozoja van meg nekem es szerettem volna akkor mar kombinalni a kettot…szuper minoseg, kozepes fedes ( a pattikat es hegeket nehezen vagy alig fedi el) a tartossaga szuper, termeszetes hatast af vissza es nem maszk hatast, en szivaccsal hasznalom. A csomagolasa is tetszik, mert ez bezs szinu a tobbi mind pedig fekete altalaban. -1* a fedes miatt ara 51€ volt.
2021.03.26. 14:24
Imádom! Lágy szatén finish ami az én zsírosodásra hajlamos bőrömön is jól mutat nincs poros hatás. Csomagolása illata luxus érzetet ad.
2020.09.21. 12:39
Hála az egyik krémmániás kedves eladónak sikerült szert tennem az 50es árnyalatra, amit egy sminkesnél láttam, hogy bronzosítóként használja. A legcsodálatosabb, legtermészetesebb bronzer amivel valaha dolgom volt, imádom. Isteni az illata is.
2020.03.26. 10:34
Még időben csaptam le a limitált kiadásra. Nagyon halvány, szaténos finisht ad, nap közben szoktam használni ha átfényesedik a homlokom. A Les Beiges kollekcióból való színezett hidratálót szoktam fixálni vele. Én nem igénylem az erős, púderes fedést, ezért nekem ez tökéletes, táskám kis alapdarabja. Mivel ritkán használom, így szerintem sokáig elég lesz, ha meg elfogy dekorációs kelléknek is tökéletes:) Ára húzós, mint minden Chanel terméknek, de a kis luxus feeling ezt kárpótolja.
2020.03.25. 10:39
Exkluzív csomagolás, nagyon kellemes illat, ahogy többen is írták halvány fedés. Nekem hamar átfényesedik alatta a homlokom és nem tudom használni a saját ecsetével ezért csak 4*.