Sminkek szájra

Chanel Rouge Allure Laque Folyékony Rúzs

3.2
Hozzáadva 2021.03.26.by

Tarzicia

Intenzív színű, szaténfényű folyékony rúzs. Vízálló formulája hidratálja az ajkakat, és 12 óra hosszat tart.

• az ajkak megjelenése telt és egészséges
  • matt hatás
  • folyékony textúra
  • könnyen felvihető
  • sokáig megmarad

21 árnyalatban kapható

$40-tól

2023.03.15. 15:23

A 65 ös árnyalatot birtoklom és megvédeném mert ez a szín hozza amit ígér. Korallos piros olyan amit mindig kerestem és jól is áll nekem. Viszont ha a maybeline folyékony rúzsára kenem ami egy rózsaszínes árnyalat azzal is nagyon szép . Igen szerintem is drága ,de ezt a chanel sminkeknél már megszokhattuk. Én imádom, nem szárít és nem kell vacakolni az újra kenéssel. Igaz ha a kaja zsírosabb az fel tudja oldani. Mindenesetre örülök, hogy az enyém.

2023.02.16. 13:20

Én egy arany árnyalatot vettem belőle. Valóban nem tartós, de nagyon szépen mutat az ajkakon.

2022.09.14. 18:45

72-es,Iconique lett a kiválasztott. Online vásárlás volt, teljesen érthetetlen módon bár az Inkeket néztem, ezt vásároltam meg. Ragad, elkenődik, a szín, amit választottam, teljes tévedés, ez egy komor vörös. Mégcsak nem is ünnepi, csak szomorú és komor.

2022.03.05. 21:35

Én ezt a rúzst utálom. Ragad. De úgy, hogy a számat alig bírom kinyitni tőle. Abszolút pénzkidobás. Ja, és kenődik. Ennél egy 3000 forintos maybelin is jobb. Szóval nagyon ki vagyok akadva.

Utoljára szerkesztve: 2021.04.20. 09:51 - 2021.04.20. 09:46

Csodaszép színek, nagyon kényelmes viselet, már ameddig viseljük. Sajnos közel sem olyan tartós, mint a review videókból kitűnik. Ivást még csak-csak bírja, de evés után már kopik annyit, hogy újra kell kenni.A szín amúgy ráköt az ember szájára, de a tetején marad egy kis ápoló réteg, amitől kissé ragadós marad. Ez - számomra - nem zavaró ragadás, hanem olyan, mint mikor az ajakápoló még nem szívódott fel teljesen, de azért már nem is csúszik. Aki nem szereti ezt a - van valami ragacs a számon - érzést, az nem fogja szeretni ezt a rúzst sem. Csókálló, pontosabban színt nem ad le, de az ápoló réteg azért nyilván átmegy.Egyáltalán nem szárít, sőt, szerintem jobban ápol, mint a Chanel színezett ajakápolója :DA Sensai Intense Lasting rúzsaimat ez sem szárnyalja felül (pedig már azt hittem az elején), de legalább kétszer annyiba kerül :DLényeg a lényeg, csodát ne várjunk tőle, de folyékony rúzshoz képest kifejezetten kényelmes viselet és a csókállóság-ápolás kombó miatt előnyt élvez a hasonlóan tartós társaival szemben, az árát viszont nem biztos, hogy megéri...