Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
szilvi07
Olívia olajjal készült tusfürdő, mely gyengéden ápol és megakadályozza a bőr fürdés utáni kiszáradását. A gránátalma illata hosszan érezhető marad.
Utoljára szerkesztve: 2020.10.20. 12:54 - 2020.10.20. 12:53
Ez egy olcsó, jó illatú tusfürdő, ami nem szárítja a bőrömet.A tusfürdő színe szép erős rózsaszín. A gránátalma illata nem marad meg hosszan a bőrömön. Euros boltban vettem én is.
2015.05.19. 12:37
Kb 500-ért vettem a madaras teszkóban a 750 ml-es kiszerelést, egy régi pumpás Palmolive flakonba töltöttem át. Nagyon durván habzik és erős gyümölcs illata van, ami még pár órán át érezhető a bőrömön. Nem szárít, jól tisztít és finom az illata. Ár/érték ötös!
2015.04.02. 09:41
Tegnap próbáltam ki először, az illatával már levett a lábamról :) A márka felé ekőször kicsit szkeptikusan közelítettem, de kellemesen csalódtam, a kedvencemmé vált. Ráadásul kb 250 Ft volt és a viszketést sem tapasztaltam... 5-ös :)
2014.08.16. 00:05
Kicsit hígabb a kelleténél de azért habzik,nem szárít,az illata pedig nagyon tetszik,édeskés gyümölcsillat.
2013.11.04. 20:49
Már megint sok a sárga pötty! De amúgy nagyon jó az illata! Talán ez a legjobb benne, szép a színe de semmi más! Jobb lenne ha krémesebb lenne! Az illat miatt kap 3 csillagot!
2013.07.22. 17:57
Emelem már a szintjét a tusfürdőnek. Normál bőrömet,nem szárítja. Fürdőpamaccsal viszem fel a bőrömre. Imádom az illatát és a színét. Utána is érezni lehet az illatát a bőrön,felvitelkor persze intenzívebb. Ár-kiszerelés arányban tökéletes. Könnyed nyári tusfürdő. Összességében 5 csillagot kap. :)