Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Online

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Longwear Foundation

3.7
Hozzáadva 2020.02.13.by

GyongyiCsoban

Hosszantartó,teljes fedést biztosító könnyű, hybrid arcápoló-alapozó. Hűsíti a bőrt az air-cool technológiának köszönhetően, hidratál, és csökkenti a pórusok láthatóságát.

44 árnyalatban kapható

$44-tól

2021.06.21. 19:58

Nagyon szép, azonban eléggé erőteljes fedésű alapozó. Az árnyalatokat tekintve őszintén szólva lehetne több altónus, személy szerint a sárgásabb / olivásabb altónus kategóriájába tartozom nagyon fehér bőrrel. Még a leghalványabb árnyalat (1N) is sötét és persze nem illik a bőröm színéhez, remélhetőleg szélesíti a palettáját a későbbiekben. Ennek ellenére tényleg egy kompakt alapozóról van szó. Minden nap nem használnám, ahhoz kicsit erős a fedése. Amikor felkenem az arcomra, gyorsan kell dolgoznom, ugyanis hamar szárad. Lehet télen jobb hatás tudok vele elérni, amikor alapvetően nagyobb fedésre vágyom, addig is alkalmakra tökéletes lesz!

2021.01.12. 13:18

Szerettem volna szeretni... az arnyalat jo volt, a fedese jo, de engem nagyon szaritott, nem sikerult szep borkepet krealnom vele. Viszont nagyon sokaig eleg, mert keves kell belole.

Utoljára szerkesztve: 2021.02.07. 10:45 - 2020.10.02. 14:05

Tilbury kisasszonnyal kezdjük megszeretni egymást, bár vannak jó és rossz termékei. Hogy csökkenti a pórusok láthatóságát, azt nem nagyon látom, de a lényeg, hogy egészen jól összebarátkoztam ezzel az alapozóval, pedig az elején félretettem. Igen, érezni, hogy van valami az arcomon, de elfogadom, hogy kicsit maszkos hatású. Sokkal kevésbé látszik, hogy van rajtam alapozó, mint a Mac Studio Fix alapozója esetében, de még így is kicsit művi. Nagyon gyorsan kell vele dolgozni, pokoli gyorsan szárad. A pattanásokat nem fedi el, arra külön korrektort kenek, de egyébként egy jó kis alapozó. A hófehér bőrömhöz megtaláltam a tökéletes színt, köszönhetően annak, hogy Charlotte Tilbury gondol a hófehérkékre. Viszont a pirosodással úgy látom, hogy nem tud mit kezdeni, elég ambivalens ezért az érzésem vele kapcsolatban... az árnyalat tökéletes, de nem tetszik teljes mértékben a bőrkép. Ha szép a bőröm, akkor túl maszkos, ha nem, akkor túl sok. Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a problémámmal, bocsánat.

2020.08.27. 12:55

Évek óta a Mac Studio Fix termékeit használom, csak néha elcsábít (és tévútra visz :) ) egy-egy ígéretes márka... teljesen feleslegesen.Tekintsünk el attól, hogy rossz árnyalatot sikerült választanom, az abszolút az én hibám, pedig olvastam is, hogy ennél az alapozónál a semleges tónus is sárgás egy kicsit. Valóban az.Fedése teljesen jó, építhető, tartóssága közepes, az én kombinált bőrömről nem folyik le azonnal, igaz napközben néha igényli a púderezést. Na de melyik alapozó nem? Amivel viszont gondom van, az a végeredmény, az összkép: tág pórusú a bőröm, amit nagyon csúnyán kiemel. Látványosan beleül minden pórusba és apró ráncba (pedig nincs sok!), hiába próbálom eldolgozni. Így aztán maradok a MAC-nél. Megint.

2020.07.01. 17:53

Nagyon melegben teszteltem a tartósságát zsíros bőrön, Hourglass mineral veil primerrel. Az izzadást nem bírja, simán lejön, illetve ha picit vastagabb rétegben kerül fel az arcra, hajlamos beülni az apróbb ráncocskákba. Bár azt ígéri, hogy teljes fedést biztosít, ez mégsincs így, ugyanis a nagyobb bőrhibákat és pattanásokat nem fedi el. Színben a neutral árnyalat is picit sárgás. Az Estee Lauder DW alapozónál semmiképp sem tartósabb. Téli hónapokban és kevesebb fedést igénylő bőr esetén viszont szerintem egy elég jó alapozó lenne. Nekem annyira nem vált be.

2020.06.08. 18:12

Csodalatos mindent betart amit iger.Egesz nap megsem mozdul .Imadom