Sminkek szájra

4.2
Hozzáadva 2018.06.19.by

PetraI84

3,5 g

A jövő matt rúzsa: hosszantartó, építhető és hidratáló formulájával bárki elérheti a teltebb, matt hatású ajkakat. 10 színárnyalatban érhető el, minden bőrtónushoz megtalálható a tökéletes szín. Egyedi formája - a kocka alakú felső rész- egy szájecset formáját utánozza, megkönnyítve ezzel a felvitelt. Antioxidánsokkal és 3D pigmentekkel dúsítva.

€30-tól

2025.04.05. 16:44

egy mini pillowtalk van meg, nagyon pigmentált, rajtam inkébb barackos közepes nude, kellemes viselet, egész tartós, ugyan nem körözi le a számomra elérhetőbb márkákat, de szívesen használom

2024.07.10. 18:21

Annyira tetszett a black fridaykor vett Super Fabulous, hogy nemrég hazajött Catwalking árnyalatban is. A márka legtöbb színes terméke (szemfestékek, rúzsok, egyéb szájravalók) nagyon nem a színvilágom, de ezzel a Super Nudes kollekcióval végre én is ki tudtam próbálni a formulát és azt kell mondjam tényleg szuper.Matt, de nem szárít túlzottan, nem ül össze egy vonalba a szám belsejénél, egész tartós és milyen könnyed érzet! Nincs az az utálom nehéz, műanyagos érzete, mintha ott sem lenne. Árban kicsit vaskos, de alsó hangon 3-4 évig kitart nálam egy rúzs, egyszerre sacc 10-15 van rotációban.Kb. 4 óra után érdemes korrigálnom, addigra egy icipicit szárít, de nem vészes, nem kiáltok balzsamért. A színek pedig nagyszerűek a melegbe hajló, hóka, olivás fejemen. Nyert! Több barnát, dárling!

2024.03.22. 11:53

A Gracefully Pink és Lost Cherry árnyalat van meg nekem - előbbi a tökéletes hétköznapi, szaladgálós rúzs számomra. A Lost Cherry egyébként hasonló árnyalat, de kicsit vibrálóbb, azt is imádom. Rendkívül jó a textúra, kényelmes viselet, mert bár matt, mégis krémes és nem szárítja rommá az ajkaimat. Tartósság szempontjából is kiváló, sokáig fenn marad és a kopása sem csúnya. Evés után azért érdemes újrakenni. :) Nem mellesleg a csomagolása is lenyűgöző, mondjuk az ára is. :D

2024.02.26. 07:56

pillowtalk árnyalatban vettem meg mini méretben a szájceruzával együtt, tartós és szép színe van, de szerintem nem illik minden színtípushoz, vaktában nem érdemes megvenni, hiába hirdetik úgy, hogy mindenkihez illik ez az árnyalat, ahhoz képes, hogy matt, nem szárít, és még hidratál is, korábban minden rúzs kiszárította a számat

Utoljára szerkesztve: 2024.10.15. 19:00 - 2024.01.01. 12:02

A híres Pillowtalk Original árnyalatot vettem meg egy olasz Sephorában, ahol sajnos helyben nem tudtam megnézni, hogy jól fog-e állni a szín, így vakon hoztam el. Nagyon jó krémes az állaga, ceruza sem kell hozzá, a szín gyönyörű és tökéletesen eltaláltam, egy picit viszont szárította az ajkaim. Szívesen kipróbálnék más színeket is majd ebből. Megvettem a Pillow Talk Medium árnyalatban is, még mindig nagy a szerelem!

2023.12.23. 11:36

Egy mini szettben szereztem be a híres pillow talk árnyalatot a legjobb matt rúzs amit valaha próbáltam nem száritja az ajkakat jó krémes az állaga a tartóssága is szuper. Legszívesebben más árnyalatokba is beszerezném, de van már elég rúzsom.