writa
A lótuszvirág-kivonatot tartalmazó folyadék úgy távolítja el a sminket a szemkörnyékről, hogy nem hagy zsíros érzetet a bőrön. A vízálló szempillaspirált is kíméletesen távolítja el.
2023.10.11. 09:22
Ott jártam éppen és eszembe jutott, hogy megint elfelejtettem venni máshol... Lekaptam és nagyon jó! :) Nem csíp, nem nehezen olajos, nem kell dörzsölni tényleg, hogy lehozza a spirált, szemöldök pomádét!
2023.09.16. 17:01
Teljesen ötletszerűen kaptam le a polcról, mindenfajta előzetes tájékozódás nélkül, azzal a felkiáltással, hogy mivel úgyis ritkán használok ilyet (kb. csak alkalmakra sminkelek), az se nagy baj, ha nem tökéletes.Ehhez képest semmi rosszat nem tudok mondani rá, a szempillaspirált, tust gyönyörűen leszedi, nem kell dörgölni, nem csíp, a maradék olajosságot pedig szépen leviszi a sima babafürdetős arcmosásom is.Itt szembesültem csak vele, hogy ő sincs már köztünk, szomorú dolgok ezek. :(
2023.07.16. 07:55
Én is hasonlóan " muszájból" vettem először, mint az előttem szóló, de azóta csak ezt használom. A kedvenc szempillaspiralomat a micellas víz pl nem hozza le rendesen, ez pedig pillanatok alatt. Olajos, de nem érzékeny rá a bőröm.
2023.02.07. 13:25
nincs illata ,nagyon jo aron van es jo sok. Szepen leszedi a sminknet ,viszont zavar h utana nagyon zsíros lesz a bőröm . Lehet h nézek mast .Elhasználom.
2022.12.15. 12:08
Gyorsan kellett valami a kifogyott szemfesték lemosóm helyett, és a bevásárlás kellős közepén lekaptam a polcról "ez is jó lesz" alapon. Hát döbbenetesen jó. A szuperérzékeny szemeimet nem csípte, a festék rendben lejött, mi kell még? :-)
2022.11.26. 18:19
Nem csípi a szemem, nem irritálja az allergiára hajlamos szemhéjamat, könnyedén lemossa a szempillaspirált, hónapokig elég. Ha valami beválik, én nem cserélem le, amíg kapható:)