Hajápolók

Cien Koffeintartalmú Tonik

4.3
Hozzáadva 2021.09.29.by

hvcs

A koffein és AnaGain(TM) hatóanyag-komplexumot tartalmazó tonik serkenti a hajgyökereket, támogatja azok aktivitását, és segít megelőzni az örökletes hajhullást. A fejbőr úrja élettel teli lest és a haj megerősödik a hajtöveknél. Mély hatású frissítő ápolás. B5 provitaminnal és B3 vitaminnal - az erős ápolt hajért férfiaknak.

Szilikon, mikroműanyagok nélkül. Vegán.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.10. 20:43 - 2024.07.09. 12:03

Kellemes csalódás. 2 üveg után láthatóan beindította a babahajak növekedését, maga a termék miután bemasszírozzuk nem szaglik, nem irritál, nem okoz viszketést. Én áttöltöttem fújósba inkább de ez csak személyes dolog, nem szeretem ezt a csepegtetős megoldást mert mindig szanaszét folyatom. Időszakosan használni fogom szerintem, 3 üveg után szünet aztán újra. Ár-érték arányban verhetetlen.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.10. 20:43 - 2024.05.09. 14:10

Nekem tetszik az illata, bár férfias de egyáltalán nem marad benne az illata a hajamban. Jó érzés átmasszírozni utána a fejbőrömet, hűsít is és szerintem valamennyire tényleg tudja boostolni a babahajak növekedését. Többször újravettem már.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.10. 20:43 - 2024.04.04. 18:40

Nagyon gyorsan nő tőlem a hajam. Egyetlen problémája hogy kicsit szárítja is az alapból is száraz hajam.Reggel és este használom, már elhasználtam belőle hármat is.(Láttam hogy tiktokon is hypeolják :) és szerintem nem hiába)

2023.05.04. 18:59

Férjem használta a genetikailag kopaszodó hajának a megállítására. Miki egér haja van, ami haja van az dús de sokat hullik. Eleinte hasznalta rendszeresen de nem látott eredményt, nem is csinálta szivesen, szóval nem tudjuk meg hogy használna e neki vagy sem. Haragszok rá amuért abba hagyta, lehet neki is lettek volna baba hajai vagy legalább nem hullik a haja tovább. Ha tehetném semmi csillagot se adnék rá. Tény, nem dolgozik hamar, lehet hogy semmit se csinál de türelmetlen emberek nem is fogják megtudni az igazságot soha 😪 Talán majd kipróbálom én is, ha már látom hogy másnak beválik

Utoljára szerkesztve: 2024.08.10. 20:44 - 2023.05.04. 18:47

Konkrétan olyan, mint az Alpecin negyed annyiért. Annyi babahajam lett, hogy abba is hagytam 3 üveg után, mert nagyon hülyén nézek ki.

Utoljára szerkesztve: 2024.11.19. 18:03 - 2022.12.20. 19:48

2 üveggel fogyasztottam el, hűségesen reggel és este használtam, ahogy a tájékoztató is írja. Derékig érőből lett fenékig érő a hajam a 2-3 hónap alatt, ameddig használtam, plusz rennnngeteg babahajam lett, aminek köszönhetően frizzynek tűnik a hajam. Más hajnövesztőt simán lepipál, könnyű beszerezni, a hatás garantált.