Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
jirka
Rozaceás, érzékeny, könnyen kipirosódó bőrre ajánlott. Puha, zselés textúrája védőréteget képez a bőrön.
Utoljára szerkesztve: 2016.05.30. 16:51 - 2016.02.13. 08:24
2016. május 30.Nem úravevős. Gyengén közepes termék.2016. Február 24.Azért kell egy csillagot levonnom,mert nehezen szívódik be napvédővel, e tulajdonsága viszont nappalra nem annyira előnyös. Éjszakára rendben van, de nem arra vettem.Ennek a krémnek teljesen más állaga van, európai társaival szemben. Nagyon kényelmes, puha viseletet biztosít az arcnak. Nyugtat, véd, egy plusz réteget von az arcra, ami engem teljesen meglepett, de valójában ez a lényeg benne. Rendelésemhez azonnal megnyertem a lotion-ját is, de ennek a "K" termékcsaládnak (természetes módon kivonat K vitamin, pl. brokkoli) van solution-ja is, melyet szintén megrendeltem, éppen szállítás alatt van.Összetevőit tekintve nagyon hasznos és jó dolgokat tettek össze ebbe a termékbe, lásd INCI, természetesen itt is megtalálható a Centella Asiatica Extract (Ázsia gázló olaj), mely nagyon sok koreai termék egyik alapeleme.
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.