„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Honeyhair
A legújabb krioterápiás technikák által ihletett intenzív bőröregedésgátló, hűsítő krémmaszk. A Clarins Laboratories által kifejlesztett kettős molekuláris-növényi technológián (Cryo-Starter Technology) alapuló maszk képes reprodukálni a bőrön a hideg mechanizmusait. Láthatóan csökkenti a pórusokat, megemeli, valamint feszesebbé és ragyogóbbá teszi a bőrt.
2024.03.24. 19:16
Megjelenésekor vettem meg, most értem a tégely végére. Kellemes hûsítô hatása van, használata után egységesebb a bôrkép és kisimultabb a bôrfelszín. Egy remek maszknak tartom és mindenképp érdemes kipróbálni, de engem személy szerint annyira nem gyôzött meg, hogy mindenáron az arcápolási rutinom részévé tegyem, így nem veszem újra.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.15. 07:09 - 2024.02.06. 14:25
2024. 02. 06. Hála a kedves Kolleginák pozitív véleményeinek, én is beruháztam rá. :)A zöld krémet könnyű eloszlatni az arcon. Heti egy alkalommal - vagy esetleg, ha valamilyen esemény adódik - szoktam használni. Jó vastagon szoktam felkenni, nem spórolok vele. Kiadós mennyiség, tehát jut is, marad is. :)A hűsítő hatása azonnal érződik. Elképzelem, milyen kellemes lesz majd nyáron használni! 20 percig szoktam a bőrön hagyni, ennyi idő alatt nekem szinte teljesen be is szívódik. A felesleget langyos vízbe áztatott puha törölközővel szoktam gyengéden letörölni. A hűsítést még a lemosást követő félórában, háromnegyed órában is érezni. Én se érzek feszítő hatást, inkább - ahogyan azt @amaliaNa is írja - tömöttebb lesz tőle az arcom. Általában a reggeli, délelőtti órákban szoktam használni, ilyenkor az ápoló, hidratáló hatása is kitart másnap reggelig. Aznap este még az én száraz bőrömnek is elég csak egy hidratálókrém.Az árát ellensúlyozandó, hogy a megvásárlásával érdemes megvárni egy vaskos akciót.Mindent egybevetve, megérdemli az 5 csillagot!
Utoljára szerkesztve: 2024.09.15. 07:10 - 2023.12.07. 14:08
Nagyon kellemes a használata. Minden alkalommal jó érzéssel telik a 10 perces maszkolás. Nekem sem a fagyás, csak a hűtés szó jut eszembe, ami nem baj. Lehet, hogy én kentem nagyon bőven de nehéz lemosni, annyira sűrű és krémes hogy csak maszatolom az arcomon a maradékot a vízzel és egy kendővel. Lemosás után a hűs érzés sokáig megmarad, én nem is feszesítésnek nevezném az eredményt, hanem mintha a bőröm szerkezete tömörebb, rugalmasabb és "kényelmesebb" volna utána. És vizuálisan is egy kisimultabb, egységesebb bőrképet okoz. Nem tudom hosszabb távon mennyire marad meg a hatása és újraveszem-e majd, ha elfogy. Az illata és az állaga is 5 csillag, de ezt már megszokhattunk a márkától. Szeretem a Clarinst, és ez sem okoz csalódást.
Utoljára szerkesztve: 2024.09.15. 07:10 - 2023.11.05. 21:16
Hű, elkötelezett Clarins-hívőként és márkahasználóként azért akadt meglepetés. Zöldes géles krém, kényelmesen felkenhető, a hidegsége kicsit meglepő, valószínűleg nyáron lesz ez igazán kényeztető, így komfortos, talán furi egy arcmaszktól. Közeledve az ötvenhez vízhiányos, pirosodásra, rozáceára hajlamos , de jól karbantartott a bőröm, cserébe ha valamivel nem klappol, azonnal belobban. Itt nem kell ettől tartani, eszement bőrképet hagy maga után, látványosan kipihent és üde, puha bőrt hagy maga után. Pazarul hidratál- ez másnap/harmadnap is érezhető -, én ár/érték/(pláne) mennyiség tekintetében bőven rendben van. Simít, feltölt, hidratál, egy napon belül van szépítőfilter- hatása is, utána "csak" egy hidratált, feltuningolt bőrt hagy maga után, hogy egy maszktól mi más várható még? Egy újabb remek termék a Clarins birodalomból.
2023.11.02. 22:26
Zöldes színű és géles állagú rendkívül jól eloszlatható krém. Maga a tégely nagy, elég nagy mennyiséget kapunk ezért a pénzért (75 ml.).Könnyű felvinni, nagyon gyorsan beszívta a bőröm és tényleg feltölt, hidratàl illetve kisimít. Gondolom az extra mennyiségű shea vaj adja az erős hidratáló funkciót. Maga a hűtés érdekes, én sokkal erősebbre számítottam. Tényleg hűti enyhén vagyis hideget ad az arcnak de ez inkább a benne lévő mentolnak köszönhető.Senki nem gondolja hogy olyan mintha egy marék jégkockát nyomna az arcàra, inkább egy mentolos arcápoló hatását adja. Valóban legalább egy órán át hűvös volt az arcomnak, finoman hűtötte és feltöltötte. Tényleg egy olyan termék ami megéri az árát, bár nem olcsó de akciósan megéri nagyon.
Utoljára szerkesztve: 2024.05.19. 14:36 - 2023.11.02. 10:24
2024. május 19.Annak idején én véleményeztem először ezt a terméket, azóta pedig eltelt több mint fél év, így azt hiszem, megérett a helyzet arra, hogy hosszabb távú megállapításokat is tehessek róla.Nem gondoltam volna, hogy ennyire kiadós lesz: heti egyszeri használat mellett egy tégely fél évig kitartott, pedig bőségesen vittem fel belőle, nem fukarkodtam vele, így csak mostanában kezdtem meg a másodikat. A heti rutinomnak elválaszthatatlan része lett, ami nálam egy Clarins terméktől mondjuk nem meglepő. Használok persze sok minden mást is, de ez a maszk nem maradhat el, minden esetben ez követi a heti egyszeri kíméletes arcradírozást.A hatásával továbbra is maximálisan meg vagyok elégedve: fenntartom, hogy meglehetősen erősen hűt (tudom, nem mindenkinek ez a tapasztalata, de az én finom, a szokásosnál érzékenyebb bőröm határozottan így érzi), ugyanakkor nem irritál, nagyon szépen nyugtat, a pirosságot megszünteti, és összességében szebb, egységesebb, feltöltött bőrképet eredményez.2023. november 2.Nem tudom, hogyan is kezdjek neki a véleményem megírásának, mert csak olyan szavak jutnak eszembe, hogy "úúúristen", meg "woooow" meg "aztaaaa"!Kezdem akkor a leírással: maga a krémmaszk halványzöld színű krémzselé, amely az arcra felkenve inkább fehéres. Állaga tartalmasnak érződik, mindazonáltal nem nehéz, nem túl sűrű, de nem is híg. Külön tasakba zárt kis applikátort is adnak hozzá, ami higiénikussá teszi a használatát, hiszen így nem kell a tégelybe belenyúlni.A hűsítés nem a megfelelő szó a hatására, ez egyenesen fagyaszt, méghozzá hosszú időn át. Aki használt már drogériában kapható jégzselét, amit mondjuk fájós végtagokra ken az ember, és amiből pár perc után már nem is érezni semmit, na, az tegye félre a tapasztalatait, mert ez a termék nem olyan. Én fél órán át hagytam fent az arcomon, és az erős hűtő hatását ezen idő alatt végig, intenzíven éreztem, sőt, még a maszk maradványainak lemosása után is. A hidegérzet körülbelül egy óra elteltével szűnt meg, pedig ekkor már jó ideje nem volt fent a maszk. Mindazonáltal lehet, hogy ez az intenzív hűsítő hatás nyáron, meleg időben sokkal kellemesebb, így ősszel-télen talán kevésbé erre vágyik az ember, de hát ez nyilvánvalóan nem a termék hibája.Amit a termék az arcommal művelt, az egyenesen bámulatos. Száraz, vízhiányos és érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőröm van, de ez a maszk semmilyen irritációt nem okozott. A bőröm kisimult, megpihent, egyenletes lett a használatát követően, a kis pirosságok is teljesen eltűntek, az egész arcom sokkal nyugodtabb hatást keltett. Teljes mértékben ajánlom fontos események előtti pakolásként is (esküvő?), mert látványosan nyugtat és szépít.Amúgy is nagy Clarins rajongó vagyok, de ezzel a cuccal még jobban magukhoz láncoltak. Bár nem olcsó a termék, érdemes figyelembe venni, hogy a kiszerelése 75 ml-es. Személyes véleményem szerint teljes mértékben megéri az árát.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.