Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
kencecica
Nappali arckrém minden bőrtípusra, azonnali kisimító és ragyogásfokozó hatással. Az ausztrál kengurumancs kivonat erős regeneráló képessége segít megelőzni a bőr megereszkedését. Ránctalanítás, feszesítés, lifting hatás, egyenletesebb bőrtónus, hidratálás és komfortérzet, levegőszennyeződés és szabadgyök elleni védelem.
2024.02.25. 21:46
Illata és állaga is nagyon jó. Sűrű, mégis gyorsan beszívódik.
2023.07.27. 04:19
Közel egy hét után már szemmel láthatóan feszesebb lett a bőröm a homlokomon, a szemek alatt. Szebb összeképet mutat. Tehát, hozza valamilyen szinten a kitűzött célokat egy 40 feletti nő esetén. A krémet ugyan minden bőrtípusra ajánlják, de az én zsíros arcomra annyira nem jó, bár a zseléken kívül tulajdonképpen semmi sem. A krémtől csak tovább zsírosodik a bőröm. Annyit hozzáteszek, hogy ugyanezen krém éjszakai kiadását is használom, gondolom a kettő eredménye a ráncok kisimítása, a szebb összkép. Levonok egy pontot, mivel szerintem nem jó a zsíros bőrre.
2021.07.09. 07:14
Fehér színű krém, friss, citrusos, gyümölcsös illattal. A krém könnyen beszívódik, mégis érezhetően hidratál, feltölt, bármelyik szérumommal jól együttműködött. Ugyanez igaz az alapozókra is, a használata után könnyen lehetett rá sminkelni, nem kukacosodott. A bőröm szerette, semmilyen kifogást nem tudok felhozni elleni, mindent tud, amit egy nappali krémtől elvárhatok.
2020.05.09. 10:27
Imádom a Clarins termékeket, bár nem mindegyik csodaszer. Ez sem feltétlenül lesz a nagy kedvenc, pláne ezen az áron, de egy kellemes, gyorsan felszívódó krém, ami szép bőrképet ad. A lifting, stb. hatásról nem tudok nyilatkozni, talán több tégellyel kellene elhasználni és többet kellene aludnom, hogy látványos legyen, de egyik sem játszik. Elég kiadós, én februárban vettem és minden nap ezzel indítok, de csak most fog elfogyni. Éppen jókor, mer úgy érzem, nyárra kicsit testes és nehéz krém. Lehet egyszer újra veszem majd...
Utoljára szerkesztve: 2019.03.02. 10:38 - 2019.03.02. 10:30
5 ml-es mintát kaptam belőle vásárlás mellé, így inkább csak első benyomás, mint tapasztalat:Fehér színű, kissé testes, de nagyon gyorsan felszívódó krém, kellemes a viselete. Alapból nem szeretem, ha az arckrémekben parfüm is van, de ennek annyira finom, cseppet sem tolakodó, igényes illata van, amit nagyon jó érezni magamon.Nem csodaszer, de egy jó kis krém, azt hiszem, hogy az 50 ml-t is szívesen elhasználnám. A -1 pont a tégelyes kiszerelése miatt van, szubjektív.(A "Sárgás kengurumancs (Anigozanthos flavidus) a vérnárciszfélék (Haemodoraceae) családjába tartozó, Nyugat-Ausztráliában őshonos évelő növény." - én sem tudtam, csak rákerestem.)
2019.02.12. 13:01
15 milis termékmintát kaptam belőle. Évszaktól függetlenül kipirosodik, száraz, hámlik a bőröm. Ez a krém, illetve az éjszakai maszk csodát tett vele.Egyelőre gondolkodom a teljes kiszerelésű megvásárlásán, és tovább tesztelgetem a mintát, mert nem olcsó, de ha ilyen szuperül helyre teszi a bőröm, nekem megéri!