Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Klári333
Friss, nem zsíros, nappali hidratáló
2017.01.31. 14:49
Szuper jó kis hidratáló, hamar beszívódik, nem hagy semmilyen réteget maga után, tökéletesen lehet rá sminkelni. Enyhe, kellemes illata van, ami hamar elillan. Szérumot rakok ugyan alá, de nekem most is elég a hidratálása, pedig az orcáim hajlamosak a kiszáradásra. A fényvédője télre elég, később úgyis ki kell pótolnom valami komolyabbal (ha kitart addig a krém). Féláron vettem a Clarinsklubnál, úgy nekem megérte, de annyira azért nem zseniálisak az összetevői, hogy a teljes árat is kifizessem érte.
2015.11.15. 13:09
Könnyen beszívódó fehér kence, jól vette a következő alapozós réteget is. Nagyon praktikus a kiszerelés is, a pumpás megoldásnak köszönhetően nem kell tégelyben turkálni. Csini is:-) Az irodai fényviszonyokhoz számomra elegendő volt a 15 faktoros fényvédelem is. Ami viszont zavart, az az illata. Jobban szeretem, ha szimplán gyógyszertári "zamatokatokat" lehet érezni. Ez sem tolakodó, de nekem ennyi is sok, ezért csak 4*.