Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
anonymous
Intenzíven pigmentált ajakolaj tápláló növényi olajokkal, amelyek merész színt és tükörfényt hatást adnak. Az olaj gazdagsága egy ultra könnyű, tápláló, intenzív színű textúrában. Hidratálja és puhítja az ajkakat, a szerves áfonyaolajnak köszönhetően, amely táplálást és hidratálást nyújt. Élénk, színes tükörfény hatás. Ez az intenzíven ápoló ajakfény olaj, erősen színezett pigmentekkel gazdagított, fokozható és tartós színhatást is biztosít.
5 árnyalatban kapható
2021.04.23. 13:30
Ajakolajnak hívni szerintem erős túlzás. Könnyedebb formulára számítottam, de igazából ez egy szájfény, csak a krémesebb, kevésbé ragacsos fajtából. Úgy tűnik, a színválaszték igencsak pirosas irányba húz, mert a 04-es Intense Rosewood árnyalat a nevével (és egyik-másik online swatch-csal) ellentétben rajtam kifejezetten bogyószínű. Tartóssága átlagos, néhány óra alatt eltűnik, és az ajkakat sem színezi be, íztelen. Kényelmes, de összességében nem vagyok lenyűgözve. Ami azt illeti, az essence 2010-es fairytale kollekciójában lévő piros szájfénynek volt ilyesmi színe, és rendkívül hasonló málnás illata. Az árát tekintve nem hízelgő ez az összehasonlítás. Mivel jó emlékeket ébreszt bennem, így 3-4 csillag között manőverezve, adok 4-et. De ha elfogy, nem veszem újra.
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.