stilusnaplo
Ásványi- és növényi kivonatokkal.
2017.11.23. 06:14
Ez volt az első porpúder, amit kipróbáltam. Még nem döntöttem el, hogy melyik kiszerelést kedvelem jobban. Ezzel a fajtával hajlamos vagyok mindent összepúderezni különben, de nyilván csak a technikámon kell pontosítanom. Nem sokára a végére érek a doboznak. Napi rendszerességgel használtam az elmúlt 1 évben, szóval azért fogy rendesen, de sokkal tovább tart, mint egy kompakt púder. Használtam önmagában is hidratálókrém fölé és alapozó, illetve BB/CC-krém fölé is. Amit a legjobban szeretek benne az a fedése. Nagyon szép egyenletes bőrszínt kölcsönöz és szépen elfedi a bőrhibákat. A tartósságával sincs probléma, bár nekem átcsillog az arcom nap végére, de az is igaz, hogy nem ígér hosszantartó matt bőrtképet. A csomagolása egyébként nagyon szép és praktikus, kivéve persze utazáshoz. Ellenben az ecset hagy némi kívánni valót maga után, a mérete rendben van, de olyan szúrósak azok a szőrszálak és nincs az az ecsettisztító, ami képes lenne megpuhítani. Ettől függetlenül jól lehet vele dolgozni, na de akkor is, nem túl kellemes érzés használni. Amit viszont nagyon nem szeretek benne, az a színe. A legvilágosabb árnyalat van meg, de az is sárgás, nem is tudom, hogy egyébként ez a márka forgalmaz-e rózsaszínes árnyalatokat. Na, szóval nem lenne rossz, de biztos nem fogom újravenni, mert nem találok olyan színt, ami megfelelne.
2017.06.15. 13:03
Csatlakozok az előttem szólókhoz, fantasztikus termék! Nem szeretem az alapozót, különösen nem nyáron, ezért esett rá a választás. Féltem, hogy a porpúder állag szárítja majd a bőrömet, de nem vészes; bár a bőröm hajlamos egy kicsit bezsírosodni alatta, nem okozott pattanásokat és megfelelő előhidratálással nem éreztem száraznak sem a bőrömet alatta. Érdekes, hogy télen nem nagyon működött, de tavasszal-nyáron kis korrektorozás után ha csak magában viszem fel akkor is nagyon szép, egységes bőrképet ad. Nagyon jó a fedése, de nem maszkszerű és nem ül bele a ráncokba. A 105-ös Nude árnyalatot használom, ami világos - enyhén lebarnult bőrre megfelelő leginkább. Én szeretem a kis tömör ecsetet, amit adnak hozzá, leginkább praktikusságból :D de szerintem jól el is lehet vele dolgozni a púdert. Fél áron vettem kb. 6000 Ft-ért, de már több mint fél éve használom, így mindenképpen megérte és ennyiért újra is venném! Az egyetlen negatívum talán a csomagolása..nekem nem jön be ez a letekerős kockadoboz és kisebb táskában nem is olyan kényelmes hurcolászni.Nem egy fantasztikus csodaszer, de aki szereti az "egyszerű, de nagyszerű" elven működő dolgokat és a letisztult, könnyű, természetes sminket, annak biztosan nélkülözhetetlenné válik! :)
2017.02.10. 08:51
Imádom!Ha kellően aláhidratálok, akkor tökéletes. Persze korrektúrát használok a nagyobb bőrhibákra, de már azt is ezzel az ecsettel oszlatom el.Nekem nem ül bele a ráncaimba és nem kell száraz hatást.A 108-as árnyalat lett ideális a sápadt téli arcbőrömhöz.Remélem nem szüntetik meg a gyártását.Maxipont!
2016.09.08. 18:09
Kellemes illatú, finom púder. A fedése könnyűtől közepesig építhető. Ami lényeges, hogy nagyon természetes, nem maszkos hatású. Nem ad teljesen matt bőrképet, inkább szép természetes bőrfényt. Nem marad utána poros az arc, hanem teljesen rásimul, láthatatlanul beépül a bőrbe. Szépen egységesít és szép bőrt eredményez. A csomagolásából adódóan kicsit porzik ecsettel történő felvitelkor (a tégely porrá őrölve tartalmazza a púdert, amit egy műanyag rácsocska tart a helyén). A csomagolása stram, de a formájából adódóan nem az a táskába dobálós fajta. A saját ecsetével könnyű kinyerni a tégelyből a port, ezzel viszont az a baj, hogy nem igazán használható. Ugyanis nagyon jó tömör az ecsete, de kicsi és nem is a legpuhább fajta. Szóval egy rendes ecset elkel mellé. Ezzel viszont az a gond, hogy nehezebben nyerhető ki vele a púder, mert az üveg szája keskenyebb. Ettől függetlenül ez a kivitelezés még mindig nagyon egyedi és különleges, a beltartalom és a mennyiség meg szuper. Nagyon zsíros és nagyon problémás bőrre nem ajánlanám, de egységesítésre és a normál bőr láthatatlan szebbé tételéhez igen. A Clarins Klubban féláron jutottam hozzá, ennyit mindenképpen megért. Nem dobom el tőle az agyam, mégis azon gondolkozom, hogy azért különleges, mert nem tudom egy drogériás termékhez sem hasonlítani a hatását. Ez megint egy olyan termék Clarinséktól, amitől nem rögtön és látványosan dobom el az agyam, mégis hiányzik, és érezhető a hiánya, ha nem használom.