Sminkek szájra

Clinique Almost Rúzs

Hozzáadva 2022.10.04.by

wishes

2 g

Fényes, ápoló hatású, áttetsző rúzs.

(A képen az ikonikus Black Honey)

10 200 Ft-tól

2025.02.20. 12:27

Sokat vacilláltam, hogy megvegyem-e, mert annyian írták, hogy ugyanolyan mint egy ajakbalzsam, semmivel se tud többet, stb… Hát szerintem egyáltalán nincs igazuk, ugyanis ez milliószor jobb mint egy bármilyen labello, krémes, hidratál, nem szárítja szét a szám 5 perc után és a színe is gyönyörű. Tökéletes formájú kis “rúzs” nagyon szépen el lehet oszlatni az ajkakon. Én szinte minden nap használom, mindig bent van a táskámban. Nagyon örülök, hogy végül kipróbáltam, biztosan állandó darab lesz nálam!

2025.02.14. 09:09

Biztos voltam benne, hogy ezzel nem nyúlhatok mellé, de nem szeretem. Már az első alkalommal amikor feltettem a számra láttam, hogy nem áll jól. Valahogy öregít.. Szóval pénzkidobás volt, mert nem használom. Legalább féláron volt, de így is fáj, hogy ilyen hülyeségekre megy el a pénz. Maga az állag, formula olyasmi, amit szeretek és velem ellentétben sokaknak a szín is bejöhet, ezért a két csillag.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.29. 22:20 - 2025.01.29. 21:18

Nem szeretem. Azt mondják a szín mindenkinek jól áll, de én azt érzem, hogy pufibb tőle az arcom és öregít is, valahogy nem az igazi. A formulát sem szeretem, brutálisan gyorsan fogy, és ha nincs alatta hidratálva beleül a száj ráncaiba és nagyon csúnya a végeredmény. Hidratálásra számítottam, de inkább szárít. Nekem csalódás, pedig nagyon vágytam rá.

2024.10.30. 13:36

Nekem csalódás. Egyszerűen nem szeretem. A szín oké lenne és a koncepció is, de nem tetszik a szaga, mert számomra az van neki, valamint a legkisebb száraz részbe is belegyűlik a számon. Drága, nem éri meg. Mindenkinek javaslom olcsóbb és szerintem nagyságrendekkel jobb a Catrice Drunk'n diamonds 050.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.09. 07:11 - 2024.03.25. 12:35

Mielőtt valaki megveszi érdemes kicsit utánanézni a dolgoknak. Ez nem egy mai hype tik-tok termék a 70-es években dobták piacra azóta is populáris darab. Nálam alapdarab. Sápadt ajkú sorstársaimnak ajánlom, akik nem szeretnének rúzsozni, szájfényezni, tükröt használni felkenésnél és nem szeretnék, hogy szétszárítsa az ajkaikat a termék (persze ez utóbbi alkati kérdés is). Ez nem rúzs, még csak nem is színezett ajakápoló, nem kecsegtet vibráló pigmentekkel, mivel nem az a célja és szerintem nem is állítja. Természetes, hogy naponta többször érdemes felkenni az alcsony pigmentáció miatt. Nekem egyébként 4-5 órán át bírja és élőnek tűnik tőle a szám, szépen kopik, nem is használnám ezt a szót, inkább szépen beszívódik elhalványodik, nem kell aggódni, hogy foltos lesz a szám. Sokan szerintem, talán mást várnak mert nem igazán értik, hogy mire is jó ez a termék. Szerintem lassan fogy én csak egy, max két rétegben kenem fel és nagyon kevés kell belőle, aki erősebb színre/fedésre vágyik az tényleg keressen mást. A csomagolása, szép egyszerű neutrális, könnyű használni.Ez a termék arra való, hogy előhívja a természetes ajakszínedet és picit felerősítse, illetve életet leheljen bele. Nem véletlenül kedvelik a sminkesek/filmesek, akik csak élénkebb ,,szájszínt" szeretnének csinálni. Van egy bordós árnyalata, ezt érdemes előtte letesztelni, mert valóban ízlés kérdése, hogy kinek tetszik. Én ezért is csak egy rétegben használom, nálam így működik szépen. Végtelenül egyszerű a koncepciója, tényleg nem egy óriási csoda, de arról nem a termék tehet, hogy a piacon senki nem képes hasonlóan kiszolgálni ezt az igényt. Valóban drága, de én azt gondolom nincs ehhez hasonló termék sem funkciót sem minőséget tekintve, nekem idáig még nem sikerült helyettesíteni semmivel pedig próbálkoztam.

2024.10.30. 13:34

@Greeka szia! nem tudom próbáltad-e a catrice drunk'n diamonds színezett ajakápolóját. a 050-es nagyon klassz, szerintem sokkal jobb ennél, töredék áron. persze ez csak az én véleményem, ha próbáltad és nem jött be, elnézést.

2024.02.29. 07:50

Gondoltam adok rá 3 pontot, de igazából maradok az 1nél, ugyanis teljes pénzkidobás. A 2000 forintos catrice ugyanezt tudja.Nem tartós, színe gyenge, gyorsan fogy és emellett kb 10 ezer Ft.Gyorsan mondj le a megvételéről.

Piactér

Több mutatása