Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

4.2
Hozzáadva 2022.01.10.by

horzso

30 ml és 50 ml

Gazdag, krémzselé állagú készítmény, mely azonnali segítséget nyújt a száraz bőrnek akár 24 órán át. Mindennapos használata segít regenerálni a bőr nedvességmegtartó rétegét. Arcbőre egészségesebbé, fiatalosabbá és boldogabb kinézetűvé válik

6200 Ft és 10 300 Ft-tól

2021.12.09. 16:08

Rendeléshez kaptam ajándékba egy 30ml-es tégelyt, már egy ideje használom. Szkeptikus vagyok az ajándék termékekkel, mert mindig gyanakszom, hogy miért adnak ingyen egy teljes kiszerelésű terméket: nem veszik? kivezetik?.. Ha ezt félre is tesszük, engem nem győzött meg. Kizárólag télen és csakis este tudom használni, hiába géles az állaga, nagyon intenzív krém. Mondjuk ez benne van a nevében, szóval nem egy meglepetés :D Viszont a szaga kifejezetten zavaró és maximum egy sárgaborsó pöttynyi krémet tudok úgy felkenni, hogy ne legyen vastag és sok. Elég lassan fog elfogyni, legalább gazdaságos! :) Sosem venném meg magamtól.

Utoljára szerkesztve: 2021.08.09. 21:50 - 2021.08.09. 21:48

Nagyon tetszik! Talán kis túlzással a Cosrx csiganyálas krémet is veri nálam, pedig az a top kedvencem most jelenleg. Csodálatos a textúrája, éppen eléggé zsíros, testes, de azért egy cicakrémnél sokkal kezelhetőbb, könnyedebb. Nappal egy zsíros bőrű személy valószínűleg nem fogja szeretni az tény, de éjszakára bárkinek csodálatos mert estére szerintem igenis kell a maxi táplálás és hidratálás, reggelre így lesz feszes és pihepuha az ember arca. Picit drága de egyszer megéri kipróbálni, szuperjóságos! Icipici negatívuma, hogy mintha lenne valami összetevő ami annyira nem tetszene a bőrömnek és kicsit a szemem is csípi, de én nagyon a tiszta összetevőkhöz vagyok szokva így emiatt nem vonok le egyelőre csillagot, aztán lehet majd jövök updatelni.

2021.07.02. 11:14

Imádom! Nagyon jól el kell dolgoznom, mert tényleg intenzív és gazdag textúrájú. De esténként zsoktam használni, és akkor úgy is szoktam egy kis arcmasszázst csinálni, mire végzek a masszázzsal be is szívódik. :)

2021.05.19. 03:25

Hát ez a krém semmi extra. Csodát nem csinál, csak úgy van az ember arcán. Figyelmetlenségből vettem Intense-t (még szerencse, hogy a legkisebb kiszerelést), egy kicsit vaskosabb, nekem annyira nem tetszett, sokkal zsírosabbnak éreztem, mint ahogy azt szerettem volna. Nekem nem tetszett, nem mondanám rossznak, meg pl. nem irritált, nem okozott gyulladásokat, de én nem fogom újravenni.

2021.03.26. 13:06

Nagyon jó hidratáló, az érzékeny bőröm is bírja, télre kicsit kevés. Sajnos úgy látom megszüntették, ami nagyon rossz hír, mert a lipid replenishing változatának már mások az összetevői és arra egyértelműen allergiás vagyok (arra még nem jöttem rá, hogy pontosan melyik összetevőjére..).

2021.03.10. 12:05

Nagyon szeretem ezt a krémet. Mindennapi használatra azért zsíros, főleg nappalra, de estére szuper. Ha száraznak érzem a bőröm, bekenem vele és reggelre nagyon szépen hidratálja. Ajánlom ezt a terméket! Az illata nem a legmeggyőzőbb, de a hatás a lényeg :)