Lemosók, Tonikok

Clinique Take The Day Off Arctisztító Tej

3.4
Hozzáadva 2023.11.17.

Gyengéd, tejes sminklemosó

• Hatékonyan eltávolítja még a makacs arc sminket és napvédőt is
  • Nem hagy maradékot a bőrön
  • A bőr tiszta, puha és kényelmes lesz
  • Minden bőrtípusra alkalmas

2020.11.23. 12:48

Sajnos a többi hozzászólóhoz hasonlóan nekem is csípi a szemem, így arra más terméket használok. A sminket nekem kicsit nehezen szedi le, de lehet én használom rosszul...Ár-érték arányban szerintem nem a legjobb, így csak 3 csillag.

2020.07.03. 18:32

A legroszabb kozmetikum valaha. Sőt. A legroszabb bármi is valaha. Ha megkerdezné valaki, hogy melyik a legroszabb papírvágó olló, azt mondanám, hogy ő az. Take the day off balzsamért mentem, de sajnos nem volt, így lekaptam őt a polcról, gondolván hogy olyan rossz nem lehet. Hát valóban nem olyan rossz, mert annál is sokkal rosszabb:1. R*hadtul csípi a szemet.2. Nem hozza le azt a minimális sminket sem, amit én viselek(szempillaspiral és szemöldök cerka). Vajon hogy birkozna akkor meg egy jobb alapozóval mondjuk?!3. Bár az állaga tejes, és a sminket nem mozdítja meg, mégis lemosas utan marad az arcon egy furcsa filmes réteg. Ki érti ezt...? :D 4. Legalább 10 pumpálás kell, hogy elég legyen az arcomra, pedig esküszöm, hogy nincsen XXL-es fejem. 😁5. Talán 5x ha használtam, de már egy jelentős része (kb a negyede) hianyzik. (nem mintha sajnálnám, hogy elfogy, de azért na....)6. Nem hogy tisztábbnak nem, de éppen koszosabbnak érzem az arcom, ha ezt használom. 7. A legolcsóbb baleás lemosó/étolaj/ sima víz is jobb.8. Sz*r, de legalább k*rva drága. Az mondjuk mindenképpen pozitívum, hogy most megint évekig nem csinálok impulzus vásárlást. Nem, clinique-t sem.

2019.12.08. 15:21

Ez a balzsamos kiszereléshez képest egy rakás fos. A szemet csípi a tartós sminkkel nem tud mit kezdeni csak szétmaszatolni, lemosásnál zsíros réteget hagy az arcbőrön, amit nem is értek, mivel ez egy tej állagú krémes termék. Kínomban krémtusfürdőnek használom el, annak viszont bazi drága

2019.10.20. 10:36

A csomagolása nagyon guszta és jó, hogy pumpás. Viszont iszonyatosan csípi a szemem, arra külön lemosó szükséges. 3-4 pumpányival le tudom szedni a többi sminket, így sokáig elég. Nem szárít és az illata is kellemes. A szem miatt csak 4-es.

2019.10.06. 22:59

Szeretem benne a 1. szép pasztell halványlila üvegét, 2. hogy pumpás, és 3. sokáig elég, szerintem konkrétan egy éve vettem és még mindig van benne egy kicsi. Nem szeretem, hogy a sminket csak úgy hébe-hóba hozza le. Nagyon kell arra figyelni, hogy mindenhova jusson, és hogy az ember használja a kezét, és dörzsölje rendesen az arcát, mert különben sok sminket hagy a bőrön.Első pár alkalommal érdemes micellás vattakoronggal utánatörölni, hogy lássa az ember, hogy milyen helyeket hagy ki kategórikusan, és hogy eléggé erősen masszírozza-e az arcát, aztán következő alkalommal a tanulságot felhasználva változtatni az arcmosási technikán. Ezt most olyan tudományosan írtam. :) Mert végülis leszedi a sminket - alapozót, bb-krémet, csak hogyha az ember mindig résen van. Az ára miatt azt hiszem nem venném újra. Van ennél olcsóbb lemosó is, ami küzd a sminkkel - meg olyan olcsóbb, ami nem küzd. (ja, spirált egyáltalán nem szed le, ahhoz mást használtam.De az üvegét megtartom. ;)

2018.07.31. 07:45

3-4 pumpányi kell, hogy leszedjen egy napi sminket, de valamiért mégis nagyon szeretem. Jól végzi a dolgát, sajnos -1 csillag mert a szemet azt nagyon csípi :D szemsminket ne ezzel szedjétek le :D