Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Clinique szaküzlet, parfümériák

Clinique Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer

2.8
Hozzáadva 2016.01.20.by

apolka

30 ml és 50 ml

Gyorsan ható exfoliáló szérum, mely ragyogóvá teszi a bőrt. Az exfoliáló hatóanyagok hatékony koktélja többszintű, késleltetett megújulási folyamatot indít el. Új sejtek jutnak a felszínre. Tisztább, ragyogóbb lesz bőre. Bársonyos tapintásúvá és tökéletes megjelenésűvé teszi a bőrt.

16 200 Ft és 23 900 Ft-tól

2019.07.05. 13:22

Kb. csak arra volt jó, hogy a pénztárcámon könnyítsen. A szilikon hatásán kívül semmi észrevehető, rám is romlott, annyira nem használtam.

2013.01.27. 14:31

Szerintem régebben ez a krém valahogy jobb volt. Most egyszerűen semmit sem ér. Ha sima gyógyszertári arckrémet használok, annyit az is tud. Felkenést követő 5 percig simának érzem a bőröm, de mivel ez hamar elmúlik, a végén semmi sem marad. Mert hatása az nulla. Sajnos. Két csillagot azért adok, mert legalább nem leszek kiütéses tőle, mint sok más arckrémtől.

2012.10.23. 19:03

Annyira örültem, amikor karácsonyra megkaptam pár éve, de semmi tartós hatását nem tapasztaltam, nem javított a pórusaimon semmit. A szilikon a felkenés után pár óráig simává varázsolta a bőröm, de ennyi volt csak az eredménye.

2012.07.19. 15:09

A én bőrömnek (zsíros-kombinált) nagyon jót tesz, ha nem használom egy ideig máris meglátszik. A egyenetlenségeket helyrehozza, simább, tisztább a bőröm. Az ára miatt lett 4 csillag nálam.

2012.06.11. 17:25

A legjobb sminkalap! Egységessé, simává, bársonyossá teszi a bőrt, gyönyörűen lehet rá sminkelni. Nem szárít, szerintem jobb, mint egy primer.

Utoljára szerkesztve: 2012.04.28. 06:19 - 2012.04.22. 21:34

Csatlakozom stilusnaplohoz, az elején jobb volt, de mostanában már nem érzem annyira átütőnek. Vagy a bőröm szokta meg, vagy valami változott az összetételben. Várom, hogy elfogyjon, de azért addig is használom, hátha...