Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
chocco.channel
Akár 16 órán át fennmarad.
2023.08.16. 18:15
Irritációt okozott, beült a ráncvonalakba, legszívesebben 0 csillagot adnék.
2018.02.24. 12:04
Nagyon imádtam ezt az alapozót, kár, hogy itthon nem kapható. Nagyon jó a fedése és nekem nem ült be a ráncokba, ezt használtam a szemhéjamon is alapnak.
2018.02.19. 22:13
Valamivel jobb, mint a csavaros verzioja, a szinek is, elfedi a hibakat, viszont sajna ez is szaritja a szemem, a rancokat kiemeli. Masik utan kell neznem.
2017.12.18. 13:54
Szerintem is nagyon jó ez a korrektor :) Jól fed, vannak belőle világos színek, nagyon kellemes, sűrű állaga van és szépen eloszlatható. Nem irritálja és nem szárítja a bőröm a szemkörnyéken sem.
2017.11.26. 12:55
Nagyon szeretem ezt a korrektort, és az ára is teljesen jó. A szem alatti karikákat tökéletesen elfedi számomra, és nem szárítja a bőröm. Szemhéjalapnak és megfelel. Már legalább kétszer újra vásároltam.
2017.10.23. 12:14
Én a legvilágosabb árnyalat tulajdonosa vagyok. Kontúrozáshoz nagyon jó, tartós. A szemem alatt beül a pici ráncokba (minden más is). Gyorsan szárad, úgyhogy igyekezni kell az eldolgozásával, és nekem szárítja a bőröm.