Ivlisz
4 természetes színárnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2015.06.02. 06:57 - 2015.05.04. 03:31
Eddig folyékony alapozókat használtam, de csak ujjal tudtam őket felvinni, és nem szerettem,hogy olyan lesz a kezem tőle. Ezért próbáltam átváltani púderre, és mivel erős fedésre van szükségem, és azt írják önmagában is megállja a helyét, őrá esett a választás. Pontlevonás az összetevők miatt, (többféle parabén van benne), és mert eléggé szárít. A szem köré nem is tudom tenni a szárító hatás miatt. Azt hiszem teljesen szabálytalanul viszem fel, ez nem 2in1, csak púder, de én azért nedves szivacsozom. Így tökéletes szép fedést kapok, csak sajnos hamar fogy...Mattító hatása nagyon jó, ha átzsírosodik (bőrtipustól függ, az enyém nagyon zsíros), rápúderezhető napközben is akárhányszor, nem árt neki a rétegezés. Update: Adnak hozzá szivacsot, de fogalmam sincs, hogy lehet megtalálni :D Most úgy került elő, hogy leejtettem a dobozt, darabokra tört benne a púder, viszont kiugrott egy jó kis szivacs coverderm felirattal :D
2013.11.12. 17:59
Na megjött végre a nekem való árnyalat is! Egyszerűen csodás. A nagybetűs púder zsíros, pattanásos vagy kombinált bőrre :) Mattít, nagyon jó a fedése, tényleg "coverderm", nem szárít és nem is nagyon látszik hogy púderezve vagyok. Egy kis hidratáló krém reggel, főlé ez és kilőve az alapozás. Mennyivel gyorsabb így reggel sminkelni! Nagyon szeretem és a 10 grammjával sokáig elég lesz! Ha valakit érdekel még mindig eladó a 2es árnyalat. Lásd lejjebb :)