Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Széncinke
A pórusok mélyéig tisztítja a bőrt, megtisztítja a piszoktól és az elhalt hámsejtektől. A szalicilsav hatásos a pattanások ellen. Az olajmentes gél és a finom radírozószemcsék kombinációja hatékonyan oldja fel a mitesszereket és antibakteriális hatású.
Kiszerelés: 75 ml
2017.06.17. 17:46
A pattanások ellen semmi hatása, és le sem tisztít 100%-osan. Biztos, hogy nem veszem meg többet.
2013.06.24. 13:04
Nem emlékszem pontosan, hogy ezt használtam-e, de szinte az egészv termékcsaládot megvettem. Nagy szerencsétlenségemre, hiszen negyon nem vállt be. Az első használat még talán jó volt, de utána semmi.
2013.04.17. 06:22
Hű, nem vártam ennyit, de ezekben a CV termékekben mindig pozitívan csalódok. :) Szuper volt az ára, gondoltam kipróbálom. Az "illata" számomra elég WC-illatosító (az ilyen ocean clean stb. illatok), de isteni szolgálatot tesz, magam is meglepődtem, mennyivel finomabb lett a bőröm utána, bőrhibákat tényleg segít kicsit gyorsabban eltüntetni, vagy halványítani. Pórusaimat látványosan összeébb húzta, főleg az orromon. Mondjuk a szemcsékre szinte úgy kell "vadászni", de megoldható a dolog. Engem szárít, de nem volt még olyan arcradírom, ami ne tette volna. Rögtön utána hidratálok és semmi gondom nincs. A legnagyobb szó mellette, hogy hatékonyabbnak érzem, mint pl. az Yves Rocher mélytisztító radírját... Szóval szuper, ha továbbra is beválik, újraveszem!
Utoljára szerkesztve: 2013.01.05. 09:01 - 2013.01.05. 09:00
Szeretem! Szemcsék mérete pont jó! Ha valakinek erős, akkor finomabban dolgozza el, ha meg enyhe, fordítva... Illata is finom, a bőrt sem szárítja, pont ideális lesz utána, se nem száraz, se nem zsíros 10 perc múlva! Nemsoká elfogy, de biztos újra veszem, mert olcsó, de jó!
2013.01.04. 10:28
Nincsenek benne nagy és sűrű szemcsék, ami nekem elég szokatlan, mert eddig szinte CNC-ztem az arcom, de valahogy mégis jó. Mintha tényleg mélytisztítana, mert az államon és az orromon halványabbak a kis pöttyeim. Kevésbé szárít, az illata pedig érdekes. Hol sárgadinnye, hol gyógynövényes krém... Elég kevés pattanásom van, úgyhogy nem tudom megelőzi-e őket, illetve elmúlnak-e tőle. Ha lesz, update-elek.
2012.11.28. 09:48
Véletlen szereztem be egy utazáson átmeneti megoldásnak és egészen megszerettem. Nem szárít, nem allergizál pedig érzékenyebb a bőröm. A kisebb gyulladásokat viszont szépen lehúzza. Ennyiért tökéletes. Tipp: akinek problémásabb a hátán a bőre, annak szerintem nagyon jó alternatíva a bőrradírra!