Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
CFbeauty.hu
Az arcápolás utáni ragyogó megjelenés ihlette, ez a bőrápolóval összetevőkkel gazdagított, színezett tint kisimítja, miközben tápláló összetevőkkel tölti fel bőröd. Optimalizáltuk a bőrpír finom korrekciójára és az egyenetlen textúra kisimítására.
16 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2024.11.04. 09:16 - 2024.04.09. 04:58
Én nagyon szeretem Danessa több termékét is, valóban high-end termékek és tudnak valami olyat, amit más márka nem nagyon.Nagyon szeretem a blurring balm-ját is, viszont a skin serum foundationt nem.Ez a skin tintek Ferrarija szerintem, az egytelen termék, amit kézzel viszek fel.Enyhén ragyogó finishe van én nagyon szeretem,nagyon jönnyű, nagyon jól eldolgozható, sajnos nagyon drága.Amit én itt Magyarországon nagyon hiányolok, az egy mintabolt.Főleg mivel a CF Beauty cég kecskeméti és én is kecskeméti vagyok, mégis ki kell fizetnem a drága szállítási költséget, ide helybe is..Inkább máshonnan veszem meg, ha akciós, itt nincsenek rá jók akciók és drágább is, mint külföldről rendelni sokszor.Hiánya, hogy nincs benne fényvédő sajnos.