Lelőhely: Patikák

Daylong Face Sensitive SPF50+ Regulating Fluid

Hozzáadva 2021.03.26.by

erasm98

• UVA és UVB sugárzástól is védi a bőrt
  • könnyen szétkenhető és nem hagy zsíros filmet a bőrön
  • szükséges mértékben hidratálja a bőrt
  • vízálló készítmény
  • táplálja és ápolja a bőrt
  • hipoallergén
  • parfümmentes

2021.11.28. 07:26

Minden nap használom, lassan elfogy. Híg, fehér krém, de jól eloszlatható. Mondjuk ha nem kenegetem elég ideig, képes egy kicsit csomósodni. Én erre szoktam még egy réteg színezett fizikai fényvédőt használni, nem vesznek össze, ahogyan az alapozóval sem. Egy pici fehér réteget hagy maga után, de ez tényleg minimális.Praktikus a pumpás kiszerelése, amitől viszont nem tudok eltekinteni, hogy valami borzalmasan büdös a cucc, pedig nem járt le. Legalább hamar elillan a szaga. Azt nem tudom, hogy mennyire véd az UV fénytől, de nem nagyon barnultam vele, bár mint mondtam mindig kentem rá egy másik fajta fényvédőt is.A szaga és az UV filter fajtája miatt nem venném újra.

2020.07.11. 11:49

Április eleje óta (minden nap) használom ezt a fényvédőt.Alapvetően elégedett vagyok vele. Nagyon könnyen kenhető, nem hagy foltot, nem kukacosodik, nem leszek tőle pattanásos, és egész nap kitart. Még egyszer sem égett le az arcom, pedig elég sokat vagyok a gyerekekkel az udvaron.Egyedül egy bajom van vele, hogy fénylik tőle az arcom... Ezt nem veszem újra, de maradok a márkánál.