Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
sheder5
A szérum azonnali nedvességet, frissítést és regenerációt biztosít a bőrnek. Lágyítja a finom vonalakat és a ráncokat, ragyogóvá és feszesebbé teszi az arcot.
2022.12.03. 22:14
Ajándékba kaptam egy kedves barátnőmtől. Az árát tekintve én biztosan nem szántam volna rá ennyi pénzt és valahogy az ember mindig azt hiszi, ha valami drága akkor jó is. Ezzel a termékkel is valahogy így voltam, vártam a csodát, de nem igazán jött. Estére használom, nappalra inkább krémet szoktam a kettő együtt pedig sok lenne az én bőrömnek. Felkenés után ggyorsan beszívódik, érezni a hidratáló hatását is-bár tisztítás után szinte mindennel így van. Tartós eredményt nem vettem észre és a ráncokhoz is kevés. Nekem nagyon intenzív az illata, sosem értettem miért kell arcápolóba ennyi illatanyag. A Lancome és a Biotherm szérumokkal is ugyan ez a problémám. Kellemes illat, de nem arcra való. Egyszóval egy La roche posay vagy egy The organic szérum nekem sokkal jobban bejön és sokkal pénztárca kímélőbbek is, ezért a 2 pont.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.