Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Miciona
Ezzel a készlettel azokat a szőrszálakat tudja egyszerűen és kényelmesen szinte láthatatlanná tenni, amelyeket nem szeretne eltávolítani. A megfelelő bőrkompatibilitás érdekében a termék bőrápoló hatóanyagokat tartalmaz.
2017.07.18. 17:49
Az arcomon szépen tette a dolgát, viszont a karomon lévő fekete szőrzetet (amit én nagyon rühellek, de nem vagyok hajlandó epilálni) nem tüntette el maradéktalanul. Gondolom, kevésbé sötét szőrű-hajú társaimnál tökéletes lenne. Sebaj, holnap rámegyek még egyszer a karomon. Mivel enyhe pirosodáson kívül egyáltalán nem okozott irritációt, ezt bátran meg merem lépni. Egyébként én is drágállom. De megvan az a nagy előnye a hidrogén-peroxid-szőkítőpor kombinációval szemben, hogy nem marja-csípi szét a bőröm (viszont a klasszikus módszer hatékonyabb).
Utoljára szerkesztve: 2016.07.05. 08:19 - 2016.03.03. 19:04
2016.márc 4. Nem találtam a DM-ben meg boltban sem a Stella vitacolort, így ezért kényszerültem ennek a megvásárlása. Ugyanolyan jó, mint a stellas, az árát viszont kicsit sokallom, ezért kap csak 4 csillagot. Ja, és van hozzá kis műanyag edényke meg spatula.2016.07.05. Módosítanám, nem ugyanolyan jó, minta Stellás, ugyanannyi idő után nem hat annyira, helyette lilás színűre "marja" a bőröm, aminek kell legalább egy fél nap mire teljesen elmúlik. Ezért levonok még egy csillagot.