Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

1 vélemény
Hozzáadva 2023.01.19.by

balkri

13 g

Fényvédő púder mely UVA és UVB szűrővel védi az arcbőrt a nap káros hatásaival szemben. A kollagén részecskék feltöltik a már kialakult ráncokat, és megóvják a bőrt a káros sugárzástól. Aktív C-vitamint tartalmaz, hogy megakadályozza a pigmentációt, azaz a barna foltok kialakulását az arcbőrön.

Mattitja a bőrt, és megakadályozza az olajos csillogás kialakulását. Sminkelt arcbőrre is használható.

21 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.12.29. 17:17 - 2022.12.29. 17:17

Kombinált bőr
Pigmentfoltok

A kiszerelés remek, táskabarát. A púder csavarást követően kerül az adagolóba, ahonnan a kupakban található szivacsos applikátorral vagy ecsettel lehet felhordaniu, én az utóbbit részesítem előnyben. Szuper, hogy napközben előkapom és akár a sminkelt arcot is fel tudom vele frissíteni, mindenzt fényvédelem mellett. Színezett termék, de nem kell megilyedni tőle, nagyon szépen igazodik a bőrszínhez. Valóban mattít, könnyű kégise viselet. Figyelni kell, mert mind minden púder ez is csak a hidratált bőrön mutat jól, mert a százar területeket ki tudja emelni. 13 g porpúder, amit egy fél év alatt érdemes elhasználni, mert 6 hónap a szavatossága.