Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Dermedic Oilage Tápláló Bőr Sűrűséget Helyreállító Nappali Krém

4.4
Hozzáadva 2020.05.19.by

Csillag1112

Javítja a bőr rugalmasságát, kisimítja a ráncokat. Normalizálja a keratinociták növekedését és a bőr szerkezetét tömörebbé teszi. A bőr visszanyeri rugalmasságát, tonizáltságát, és megfelelő hidratáltságát. Gondoskodik a bőr hőszabályozásáról, az intelligens CoolPoint formula lehűti a túlzottan felmelegített bőrt. Az Anti-Pollution formula serkenti az epidermisz védő funkcióját. Az innovatív TriOleum komplex kitölti a lipidgát hiányát és serkenti a ceramidok termelését. A formula védi a bőrt a légkondicionáló és külső környezeti hatásokkal szemben, beleértve a részecskék behatolását a bőr szerkezetébe.

2024.09.26. 07:57

Csak mintákat próbáltam. Az állaga jó, az illattal nem vagyok kibékülve. De napközben kellemetlen, ragacsos, zsíros réteget érzek a bőrömön.

2024.04.18. 09:11

Borzasztó számomra mind az állaga, ami enyhén olajos hatású, mind a szaga.

2025.04.07. 05:58

@huszonketto perimenopauzában ajánlják, nem fiataloknak!

2024.04.16. 12:45

Nagyon kellemes illatú és állagú krém. Már a felkenèskor puha lesz tőle a bőröm. Bár hamar felszívódik, az én zsíros bőrömre nem megfelelő. Pár óra múlva már fénylik, "tocsog' homlok és orr vonalon főleg. Nem elég,hogy látom, de még érzem is a bőrömön hogy túl sok. Oda nyúlok és az ujjam is fénylik. Sajnos nem válik be , de nem pontozom le nagyon, mert nem kifejezetten zsíros bőrre ajánlott és amúgy egy nagyon jó kis krém. Az éjjelit is használom, azt jobban szeretem. Száraz bőrre tökéletes lehet.

2024.02.26. 08:52

Pár hete használom , és ez a krém az amit eddig kerestem . A száraz bőrömre azonnali megoldást nyújtott. Jó az állaga , kellemes az illata. Imádom ezt a krémet .

2023.12.21. 09:23

Mintám volt belőle. Semmi extra. Viszont az tetszik, hogy nincs túlillatosítva.

Utoljára szerkesztve: 2023.12.19. 13:39 - 2023.12.13. 10:32

Vendégségben használtam pár napig, nagyon tetszik. (Az éjszakai verziója van meg nekem, de az túl olajos és csípi a szememet is)Ez a nappali krém nem olajos, hanem rendes könnyű krém, fluid. Könnyen beszívódik, hidratálja és táplálja a bőrömet, nem zsírosít. Patikat nem okoz és a szememet sem irritálja, alsó-fölső szemhéjra is kenhettem.