ha92
Koncentrált krém kuperózissal, rozaceával érintett bőr ápolására. Hatékony ápolás hiperaktív kuperózissal érintett bőrre. Nyugtatja az irritációt és megszünteti a viszkető, égő érzést. Használata a rozacea kezdeti szakaszában is javasolt. A NeutrazenTM – egy neuropeptid, mely a krémben 2,5%-os koncentrációban van jelen –, a troxerutin és az allantoin megakadályozza a neurodermatitisz jeleinek megjelenését, megakadályozza a kapillárisok túlzott tágulását. Ezen felül csökkenti a feszülő, égő érzést és a duzzanatot. Azonnali megkönnyebbülést nyújt a bőrnek.
Az innovatív, szabadalmaztatás alatt álló ROSASHIELD komplex A, C és E vitamint tartalmaz, ezen felül réz-, szilícium-, kálcium- és magnéziumionokat. A krém megvédi a sejteket az oxidatív stressztől. és lezárja a hajszálér falakat. A krém Quastice-t is tartalmaz, mely hűsíti a túlmelegedett bőrt és csillapítja a bőr viszkető, égő érzését. Azonnali megkönnyebbülés a bőrnek, csökkenti a bőrpírt és minimalizálja a hajszálértágulatok megjelenését. Nem komedogén. HIPOALLERGÉN, KLINIKAILAG TESZTELT DERMOKOZMETIKUM.
2024.05.20. 08:20
Termékmintákat próbáltam gyógyszertárból. Nekem nagyon tetszik a hűsítő hatása. Reggelre mintha enyhítene a pirosságon.Megrendeltem a hab állagú arctisztítójával csomagban, meglátjuk hosszú távon hogy teljesít.
2024.04.07. 21:32
Minimálisan csökkenti a pirosságot, de semmi több. Sajnos látványos változást nem látok mióta használom, és valamiért a hűsítő érzete nekem egyáltalán nem tetszik. Az illata nagyon jó, de kényelmetlen az arcomon.
2024.01.18. 08:55
Kezdődő rosaceával küzdök, kicsit hűsít, de a nappali verziója jobban. Hamar beszívódik, nem fénylik utána a bőröm, és mióta használom (főleg esténként), azóta kevesebbet pirosodik ki az arcom.
2023.10.23. 10:43
Tesztelem a krémet.Illata semleges.A rosaceåra jó valóban,de nekem olajos érzetet hagy az arcomon,ill.mivel tág porusú az orrom környékén a bőr,egy kissé eltömíti.Mivel nem régóta használom,adok neki még esélyt.Akinek szárazabb a bőre jó lehet,mert kissé feltölti.
2023.10.17. 15:00
Hamar felszívódik, illata semleges, a bőrápolási rutinomba könnyen beillesztettem. Az égő érzést a bőrömön már az első használat után enyhítette, a pirosság lényegesen csökkent a rendszeres használat során.
2023.04.28. 20:24
Az állaga egy közepesen testes hidratálóra hasonlít, könnyen a bőrbe dolgozható, reggel nem is igényel külön hidratálást utána a bőröm. Az illata diszkrét, nem tolakodó, felkenés után hamar elillan. Már az első kipróbálás során hatalmas pozitívum volt a termék hűsítő hatása. Azonnal megkönnyebbül tőle a bőr, csökken a lángoló forróságérzet, a kipirulás láthatóan enyhül. Már ez is nagyon nagy segítség egy rozaceás számára.