Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Hozzáadva 2022.11.02.by

apolka

2017.04.20. 07:04

Vízhiány

Ajándékba kaptam, de biztos nem veszem újra, mert: büdös (tényleg olyan, mintha már megromlott volna, pedig nem is), csak úgy csinál, mintha hidratálna, másnap viszont a szokásosnál is sokkal szomjasabb a bőrkém, és még a szememet is csípte :-(

2016.05.18. 19:26

Bőröregedés

Ma vettem a Rossmannból nappali+éjszakai 40+ párost, akciósan 3600Ft volt (eredeti ára 6500Ft). Nagyon vaciláltam a Garnier 45+ nappali-éjszakai párosával 3990Ftért (amiből már próbáltam az éjszakait és meg voltam elégedve vele, bár az illata nekem kissé"rózsás-virágos") Hazaérve alig vártam, hogy kibonthassam... Gyerekek ekkora csalódás ritkán ért arckrém terén.. olyan szinten "öreges-régi krém" illata van, főleg az éjszakainak, hogy borzasztó. A nappali krém picivel enyhébb illatú. Felkentem, beszívódott szépen, nem zsiros, nem ragad. De egyenlőre az illata miatt csak 2*-ot ér. :( Próbálom gyorsan elhasználni, de félek h a felénél kuka lesz..

2015.04.22. 10:32

Száraz bőr
Túlérzékenység

Nekem nagyon bejött, mert nemcsak a ráncaimra van jó hatással, de remekül hidratál, kis masszírozás után szépen beszívódik.

Utoljára szerkesztve: 2012.07.09. 21:04 - 2012.07.09. 21:03

Normál bőr
Tág pórusok

Még azelőtt vettem ilyen krémet, hogy rákaptam volna a krémmániára - ilyen vélemények után nem tenném. Annyi biztos, hogy egész jól karbantartja a bőrömet és nagyon jól hidratál. A lifting hatáshoz nem tudok hozzászolni, mert koromnál fogva még nem igazán lóg az arcom, viszont a van pár kellemetlen ránc a homlokomon, és sajnos azokkal nem tudott mit kezdeni ez a krém. Némi fényfédő szintén nem ártana egy nappali krémbe.

2012.06.20. 16:15

Pattanások (acne)

Anyukám azt mondja 4 csillagos :)

2012.04.29. 09:17

Túlérzékenység

Fél éve használom ezt a nappali krémet,éjszakára viszont nem a párja,hanem a Nivea Q10 Plus Night a nyerő nekemNekem szépen feszesíti a a bőröm,miközben jól hidratálja,és az illatát is szeretem.Fényvédőt nem tartalmaz,ami lehet előny,és hátrány is.Én abban hiszek,hogy legfeljebb fél évig,áprilistól szeptember végéig van szükség rájuk,egyébként nem terhelem velük a bőröm.Az is lehet,hogy a fényvédő hiánya miatt olyan jó nekem,mert az összes,engem irritáló nappali krémben viszont volt belőle.Nagyon furcsa,hogy pár éve már próbáltam a Revitaliftet,és kipirosodott a bőröm az orrom körül,ezért abba kellett hagynom a használatát.(Nálam minden számomra számomra nem megfelelő krém ezt a tünetet váltja ki.)Az összetevők kicsit riasztanak (pl.szilikon),de pillanatnyilag jobbat nem találok.