Samponok

Dessange Shampoo Nährendes Elixier Sampon

4.7
Hozzáadva 2017.01.26.by

malnaszorp95

A Dessange Nährendes Elixier sampon intenzíven ápol a hajvégekig.  A tápláló inkamogyoró-olajnak és a b5 provitaminnak köszönhetően selymessé és fényessé teszi a hajat.

Utoljára szerkesztve: 2019.07.05. 07:58 - 2019.05.22. 11:52

Ez az első termékem a márkától, hozzávetőlegesen egy hónapja használom. Kissé száraz mostanában a hajam, így elsősorban a hidratáló hatásában bíztam - e téren nem jeleskedik különösebben. Pozitívum viszont, hogy nem zsírosít és korpásodást sem okoz, valamint szép fényt ad a hajnak. Összességében nem rossz sampon, viszont az árához képest nekem nem nyújt annyit, hogy újravegyem.

2019.01.02. 08:36

Megvettem a pakolásával együtt. Sajnos évek óta nagyon korpás volt a hajam, sosem hallottam még erről a samponról, de a csomagolása fogott meg, ezért vittem haza. A korpám nyilván mivel ez nem korpa elleni sampon, ugyanúgy megmaradt, szóval kénytelen voltam erről korpa elleni samponra váltani. Viszont mindezek ellenére, brutálisan jó kis sampon. A hajam csillogott tőle, viszont végre találtam egy korpa elleni sampont (Pantene Pro-v), amitől végre eltűnt az évek óta fennálló korpa. Így maradok annál, de a pakolását azóta is használom :) 5 csillagot adok, hisz a korpa ellen semmit nem ígér, amit ígér, azt bőven betartja.

Utoljára szerkesztve: 2018.06.03. 15:16 - 2018.06.03. 15:15

Csodálatos illata van, nem tudom nem ezzel kezdeni. A flakonból szagolva még nem is sejtettem (szeretek mindent megszagolni, mielött megveszem, a sampontól az öblítőig), hajmosás közben jöttem rá, mennyire hasonlít arra az illatra, amit évek óta keresek bármilyen formában.Még a `90-es években létezett egy naptej (Nubian vagy valami hasonló név alatt futott, már nem emlékszem pontosan), aminek gyerekként imádtam az illatát. A csomagolás megmosolyogtatott a "szokatlanul fényessé teszi a hajat" felirattal, de valóban így van. Szinte ragyogott a szőke hajam szárítás után. Rettenetesen száraz a hajam, az eltelt pár hétben már a sírás kerülgetett, végig csakis balerina kontyot voltam hajlandó hordani, mert ha copfba fogtam vagy kibontottam, szégyelltem, mennyire sprőd. Tegnap használtam először ezt a sampont, azóta nem ismerek rá. Mennyeien puha, még a hajvégek is. (Mindig használok balzsamot és olajat, de az utóbbi napokban már azok sem segítettek, tehát a változás legnagyobb részben a samponnak köszönhető).