Samponok

Dessange Shampoo Strahlende Farbpracht Sampon

2.8
Hozzáadva 2017.08.12.by

malnaszorp95

A Dessange Strahlende Farbpracht sampon védi a festett hajat, intenzív fényt ad és ragyogóvá teszi a hajszínt. Az UV-szűrő formula védi a hajat a külső hatásoktól.

Utoljára szerkesztve: 2017.08.13. 08:35 - 2017.08.13. 06:57

Én csak ajánlani tudom,ezt a sampont! Sűrű állagú,kevés is elég belőle,nagyon jól habzik,és tisztít. Igazi francia illata van. A hajat lágyá,puhává varázsolja. Sokáig érezhető az illata a hajamon. Nagyon szuper sampon!

2017.05.14. 16:21

Nagyon rég nem jártam krémmánián, de emiatt a termék miatt újra "tollat" (billentyűt) ragadtam. Nem tudom ajánlani a terméket... Design, ár, francia eredet, Müllerben a kiemelkedő polcos elhelyezés miatt azt gondolná az ember, hogy csúcs termékkel van dolga, de sajnos nincs így. Nekem az illata nagyon tetszik, bár tény, hogy kicsit művies. Balzsam állaga, pedig végre az a könnyed folyós állag, amit preferálok.... Na de ennyi is volt, amit ez a termék nyújtani tud, még soha nem használtam olyan sampont, ahol már használat utáni másnap zsírosnak tűnik a hajam. Próbáltam így is úgyis, balzsammal, pakolással anélkül, sajnos mindig ugyanaz az eredmény. Kicsit meglep, hogy más arra panaszkodik, hogy szárítja, de az is lehet, hogy pont az a hibája, hogy a legrosszabbat hozza ki a hajból, nekem pl. alapjáraton zsírosodásra hajlamos a hajam.

2017.04.14. 08:34

Sajnos csalódás. Az illata rettenetes, a hajat pedig szárítja :(

2017.04.09. 10:53

Nagyon nem! 1500 forint ez is a balzsamja is, de semmivel sem tud többet drogériás társainál. Felesleges pénzkidobás.

2017.03.09. 14:37

Ez a sampon egy csodaszer!!!Elfelejtettem sampont pakolni a welness hétvégére, ami a hosszú, frissen festett hajam és a klóros víz összhatását nézve nagyon nagy hiba. Zárás előtt 5 perccel berontottam a Müllerbe és nézelődés nélkül bevágtam a kosaramba a balzsammal együtt lesz ami lesz alapon. A textúrája sokkal könnyebb és folyékonyabb, mint az eddig használt samponjaim (Elséve, Gliss Kur,...), lemosás után már vizesen is sokkal puhább és selymesebb a hajam, a balzsammal kombinálva egyenesen csoda!Nehezen fésülhető hajamat gond nélkül, a szokásos 1,5 óra helyett kb. 20 perc alatt kifésültem, száradás után az eredmény fényes, ragyogó, ápolt haj.Az ára sajna az átlag samponok duplája, de ezek után biztosan nem fogok mást használni. :)