Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Nixike666
Hidratál és védi a bőrt, b5 pro-vitaminnal + UVA/UVB-szűrőkkel. Intenzív bőrtáplálás és védelem. Érezhetően sima és rugalmas bőr.
2022.06.13. 12:26
A drágább éjszakai kréme után vásároltam meg, mert az nagyon bevált. Nappali könnyed kis krémet kerestem, ami alá még szérumot használok. Kellemes diadermine illatot hozza, a krém könnyed, rendesen beszívódik és ami nekem nagyon fontos, hogy nem kukacosodik az arcomon. Megfelelően hidratál.
2019.07.25. 06:34
Nem vált be. Újra és újra próbáltam, de pattanásokat okozott.
2019.04.09. 22:25
Barátomnak választottam, gondoltam hátha kellően hidratálja az amúgy érzékeny ekcémás bőrét. Külön szempont volt, hogy legyen benne valamennyi fényvédő is, szóval rögtön megtetszett az SPF meg bőrbarát pH ígérete. Több mint két hónap használat után merem kijelenteni, hogy újra fogom venni neki, ugyanis rajong érte. Nagyon érzékeny bőre van, és elmondása szerint egyáltalán nem csípi a krém, kevés is elég belőle, és a használata óta (esténként kenekszik☺️) nem jött elő az ekcémája sem. Az állaga elég jól kenhető, de nem nehezíti el a bőrt. És finom az illata ❤️ Ár érték arányban verhetetlen, jár az öt csillag.
2018.04.14. 07:07
Kb 2 hónapja használom, az illata és az állaga nagyon jó, száraz arcbőrre kevés. Talán nyári krémnek lenne ideális.
2018.02.22. 10:14
Több mint egy hónapos használat után elmondhatom, hogy ez egy jó arckrém. Állaga, illata rendben van. Szépen beszívja a bőr, kicsit ragadós tapintás marad utána, vagyis primerként is megállja a helyét. Egy idő után már nem száraz annyira az arcbőröm, szóval nekem bevált. :)