Difeel Rozmaring és Menta Hajápoló Spray
Ár: | 2299 Ft | Kategória: | Hajápolók | |||
Kiszerelés: | 177 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: siss, Módosítva: 2023. szeptember 11.
Lelőhely: | drogériák, online | |
Kategória: | Hajápolók | |
Leöblítést nem igénylő hajban maradó kondicionáló spray mely megkönnyíti a haj kifésülhetőségét. Visszaadja a haj természetes ragyogását miközben puhává és fényessé varázsolja azt. Száraz és sérült hajra.
Leave-in sprayként semmiképp sem használnám, mert nagyon olajos, azonban a hajmosás előtti rutinomba beleillik hajolajozásként. A fejbőrömre teszem rá, belemasszírozom és 2 órát rajta hagyom, aztán jöhet a hajpakolás, sampon, balzsam és egy másik leave-in. Már régóta kerestem rozmaringot tartalmazó olajat, amiben nincs semmilyen "káros" összetevő. Nekem göndör a hajam, így a curlsboton szoktam megnézni, hogy egy termékben van-e valami, ami nem jó a hajamnak, de ebben nincs szóval 4 csillagot adok. 5 lenne, ha nem leave-inként reklámoznák, mert arra egyáltalán nem lehet használni.

Nagyon bánom, hogy vásárlás előtt nem olvastam el róla a véleményeket. Ahogy már az előttem szólók is írták, borzasztó zsíros lett tőle a hajam, újra megkellett mosnom. Ha lehetne -1 csillagot adnék rá. Ha nem lett volna drága, akkor kidobnám a kukába, így megpróbálom elhasználni hajmosás előtte pakolásba.

Vékonyszálú hajra teljesen használhatatlan, annyira undorító zsíros lett a hajam tőle szárítás után, hogy csak egy új hajmosással tudtam kiszedni belőle. :((

En ez a termek miatt regisztraltam kremmaniara tobb evnyi olvasgatas utan. Annyira felhaboritoan rossz! Ez a spray annyira undorito, mintha gepzsirt kentem volna a fejemre. Senkinek nem ajanlom semmilyen korulmenyek kozott. Persze megvettem egybe a sampont es balzsamot is..meglatjuk majd, a samponnak nagyon olcso hatasa van, kb mint egy sima deogerias sampon a balzsam muanyag adagolojat meg alig lehetett kinyitni. Szerintem ez az egesz marka egy nagy atveres 😢

Nem értem, hogy ez miért leave-in spray, inkabb egy olajos hajápoló. Iszonyat elnehezíti a hajat, nagyon zsíros hatású még kis adagtól is. Próbáltam fújva is, és kézbe spriccelve is felvinni kisebb adagot, de nem segített. Ami mellette szól, hogy jó az illata es tényleg segíti a kifésülést.. csak kár hogy nem tudom használni

A legjobb választás…soha nem használtam ilyen hajban maradó dolgokat, most úgy voltam vele, hogy adok egy esélyt neki a rozmaring miatt is, de nem bántam meg, minden pénzt megért, szépen kezelhető lesz tőle a hajam, fényes, könnyebben fésülhető…a sampon/balzsamját is mindenképp kipróbálom