Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
szeliger
Hyaluron savat tartalmaz a hidratált ajkakért. Tükörfényű,extra csillogó szájfény.
2022.09.07. 20:37
Ajándékba kaptam az 556-os árnyalatot. Nagyon szép szín, csillog és fényes, igazi barbie babának érzi vele magát az ember. De picit szárítja az ajkamat, mindennapi viseletre azért nem használnám. Lágy, csak enyhén hagy ragacsos érzést és nem hivalkodó a színe. De ennyiért biztosan nem fogom újra venni.
2021.09.19. 15:12
553-as Princess árnyalat volt meg. Az applikátora klassz, szépen lehet vele dolgozni, a csomagolása is csinos. Színe szájon szinte nincs is, inkább a csillámok dominálnak, azok viszont gyönyörűek, főleg ha közvetlen fény esik rá. Sajnos nagyon érezni őket, olyan kicsit, mintha magam szórtam volna bele utólag valamit. Ilyen árkategóriában, főleg a Diortól ez nagyon gáz. Jeffree Star szájfényei közül is van egy nagyon hasonló csillogósom, az sokkal minőségibb, pedig feleennyibe kerül, ráadásul a csillámok is szikrázóbbak.
2021.04.04. 18:49
Ha már drága szájfény, akkor inkább Fenty. Ez sajnos csak a szemnek szép kívülről a csomagolás miatt. Csúszik-mászik, a csillámok karcos érzést keltenek. Nem éri meg az árát.
2020.09.14. 15:19
Kis mintáim vannak belőle, de sajnos nekem egy perc után már mindenhol van / ajkak alatt-felett-mellett/, csak ott nem ahol kéne...Még küzdök vele, hogy maradjon a helyén, de egyre kilátástalabb a harc...A színei amúgy szépek, de ennyi pénzt biztos nem adnék egy normál kiszerelésért!
2020.05.21. 18:14
Szep szine van de nekem halvany raadasul alig tartos es kicsit meg bucsus szajfeny beutese is van.., aki szereti a termeszetesebb szajfenyeket millio csillamok nelkul annak ajanlom. A chanel lipglossok ezerszer jobbak, csillamosabbak, ajaknagyobbitobbak is.
2019.08.12. 15:58
2 színt próbáltam, egy barackos korallos árnyalatot, és egy mályvás-rózsaszínt. Bevallom a legjobb benne a csomagolás. Annyira elképesztően jól nem állt egyik sem, pl a chanelek rajtam mind nagyon előnyösek amiket próbáltam, de ez lehet egyéni dolog, sőt, biztosan az. Nehezen is találok olyan rúzst vagy szájfényt ami tényleg tetszik magamon, itt bukik kb minden drogériás darab, nem is igazán a minőségen. Szóval bár szépek a színek, engem különösebben nem nyűgözött le, az applikátor jópofa és még kellemes is használni, de jaj neked ha egyszer hanyagul dugod vissza és egykét szál eláll... nem ragad, de nem is tartós, sajnos tényleg átlagosnak mondanám minden tekintetben, a csomagolást kivéve, az gyönyörű.