Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
zsuppanviktoria
"Arckrém a bársonyosan puha, ápolt és ragyogó bőrért. Feltölti az apró ráncokat az arcon, kiegyenlíti a bőr textúráját és intenzív hidratálást biztosít. A készítmény peptidek komplexét, alga kivonatot és hidratáló shea vajat tartalmaz."
2021.05.13. 17:50
Szegény nagyon büdös - a párom rögtön kiakadt, hogy mi ez a wc-illatosító szag -, de a bőröm imádja, úgyhogy kénytelenek leszünk elviselni :DA szaga miatt csak 4 csillagot adok, de aki nem érzékeny erre, nagyon ajánlom, mint esti arckrémet. Reggelre finom puha, bársonyos babapopsi arcocskát varázsol. Csak hogy támpontot adjak: kombinált, melegben nagyon zsírosodó bőröm van, mitesszeres, maszkviselés miatti pattanásokkal az államon. Himalaya gyümis arctisztító zseléje után krémezem.A pattanásokra szalicilsavas tapaszt (pl. Isana) használok, kb egy nap alatt le is viszi a gyulladást, és a megmaradt heget is szépen eltünteti ez a Dirty Works kence, sőt, egy kicsit leégtem a szoliban, másnapra már az sem látszott :D
2021.04.13. 22:24
Nem igazán hittem benne, valamiért nekem túl szép volt hogy igaz legyen ez az egész krém, aztán megkaptam ajándékba és imádom. Ha valami csodaszer, akkor ez az. Isteni az illata, nagyon kevés elég belőle és annyira puha és sima lesz tőle a bőröm reggelre, mint semmi mástól. Biztos, hogy veszek még belőle. :D
2021.02.23. 10:11
Puha és szebb lett az arcom,nagyon jó krém. Kellemes illatú. Kis ujjnyi is elég. Csak ajánlani tudom