Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

2.3
Hozzáadva 2019.11.06.by

austenland

25 g

Hidratálás + frissítés + táplálás: a hialuron sav az egyik legfontosabb hidratáló összetevő a kozmetikumokban. A molekulái képesek a súlyuknál sokkal nagyobb mennyiségű nedvességes megkötni. Ezen tulajdonsága miatt tökéletesen hidratálja a bőrt, halványítja és simítja az apróbb ráncokat, friss és ragyogó bőrképet eredményez.

A maszk egy erős, öregedésgátló peptid keveréket; Palmitoyl Pentapeptid-4 -et, acetil-hexapeptid-8 -at és réz-tripeptid-1 -et tartalmaz.

2019.12.27. 18:18

Nagyon szerettem ezt a maszkot az érzékeny, kombinált, vízhiányos bőröm nagyon szerette. Bár a nyílások méretezése borzalmas, a hatása szuper ezért biztosan újra fogom venni.A maszk kialakításánál sajnos aránytalan az orr és a száj közötti rész, a szájnak szánt pici rés az orr alatti területre esik, a szemeknek is elég kis rést hagytak, de túl lehet élni, 15 percig nem nyitottam ki a szám :) A hatóidő alatt tettem-vettem, nem csöpögött, jól fent maradt a maszk, kellemes volt viselni.Használata után selymes a bőröm, és tömörebbnek is érzem. Ár-érték arányban tökéletes. A béna szabás miatt vonok csak le egy csillagot.

2019.11.12. 09:14

a felhelyezéssel még csak-csak megszenvedtem, de úgy néz ki, ez az én érzékeny, vízhiányos bőrömnek nem tesz jót. Már 20 perc eltelt mióta levettem (utasítás szerint 15p volt fent) és még mindig ég a bőröm, és vörös. Sajnos nem vált be.

2019.11.10. 17:10

Ez a legborzasztóbban méretezett fátyolmaszk, amit valaha használtam. Icikepicike, bele kellett vágnom az orr és a száj résznél is, hogy jó legyen, pedig esküszöm, nincs nagy fejem. Az INCI-je pedig hiába gyönyörű, én semmilyen különleges hatást nem tapasztaltam. Kár, mert szerettem volba szeretni.