Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

Doliva Intenzív Bőrkondicionáló Arckrém Light

4.5
Hozzáadva 2015.05.18.by

vegyesz001

Sejtvédő formulával. Elősegíti a sejtmegújulást és kisimítja az arcbőrt. Toszkánai hidegen sajtolt olíva olajjal, retinollal és sejtvédő formulával támogatja a bőr védelmét a fény okozta bőröregedési folyamatokkal szemben. Elősegíti a bőrsejtek megújulását. Eredmény: egy feszesebb, fiatalosabbnak tűnő arcbőr.

2019.06.18. 05:38

Nagyon jól hidratál, kifejezetten kellemes használni. Az illata sem túl erős, nem "növényes", tiszta. Mivel elég testes, nekem kevéske is elég belőle, így még gazdaságos is. Nem zsírosítja a bőrt, szépen beszívódik, és ápolt, puha bőrt eredményez. Kicsit nehéz beszerezni, mert csak bizonyos patikában kapható. Én rendeltem.

2017.01.30. 13:40

Imádom! Először termékmintában próbáltam ki, majd mikor rájöttem milyen szuper, megvettem 50 ml kiszerelésben. Szuperül hidratál, puha és sima lesz tőle a bőröm, nem zsíros! Ahhoz képest mennyi "piros pöttyös" összetevőt tartalmaz, nekem nem érzékeny tőle a bőröm.

2016.12.29. 23:07

Testes krém, nyáron nem használnám, de télen nagyon jó. Erős illata van, én nagyon szeretem. Jól hidratál, nagyon jó érzés vízhiányos bőrre felkenni.

2016.08.09. 14:46

15 ml-es termékmintám van belőle. Az illata olyan semmilyen, kellemes, de nem olívabogyós. Még nem használtam egyszer sem, de a kupakja nagyon tetszik és állagra is egy könnyen beszívódó krémnek tűnik. Mitesszeres, kombinált bőröm van, de remélem jó szolgálatot fog tenni, ezért megelőlegezem 3 csillaggal. Jövök updatelni pár hét használat után.