Tusfürdők

Dove Advanced Care Deeply Nourishing Bőrtápláló Krémtusfürdő

Hozzáadva 2024.06.24.
225 ml és 400 ml

2024-ben megújult változat

Élvezd a gazdag, sűrű hab nyújtotta élvezetet és kényeztetést a Dove Deeply Nourishing krémtusfürdővel. Táplálja a bőrt, tisztává és ápolttá varázsolva azt, miközben a zuhanyzás megnyugtat és ellazít.

Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.02.10. 18:01

Nagyon kellemes illata van, fürdés után azonban nem marad meg, de ez nem zavar. Jó krémes állaga van, és nagyon jól habzik.

2024.10.05. 21:27

Ez a mostani kiadása nem olyan testes mint a régebbiek, és az illata is kissé megváltozott. Nekem ennek a tubusnak a design-ja sem annyira tetszik mint az eggyel előzőnek. Őszintén remélem hogy még lesz esélyünk visszakapni a csinosabb, előző változatokat, mert így kissé elment a kedvem a használatuktól.

2024.10.02. 20:07

Tesztelésre kaptam a terméket, pont jókor jött, mert kezdek visszatérni a szappanokról a tusfürdőkre, ugyanis sajnos sokkal gyakrabban kell takarítani a kádat a táplálóbb, zsírosabb szappanok után, amit meguntam. Régen (7-8 éve) szinte csak Dove tusfürdőket használtam, anyukám még most is hűséges a márkához, így a nosztalgia szele megcsapott, bevallom. Állaga jobb, mint amire emlékeztem, és ha a vízhiányos, télen száraz bőrömet nem is hidratálja, legalább nem szárítja. Pompás, gazdag, selymes állag, nem habzik őrülten, ez is jó pont. A férjem tökéletesen elégedett vele, én is majdnem, bár nekem erős az illata, használat közben és utána közvetlenül is. Az ágyból kiszagolom, ha a férjem kilépett a zuhany alól három helyiséggel odébb, ezt azért tudnám nélkülözni, de minden jel arra mutat, hogy újra fogom venni így is.

2024.09.16. 09:08

Imádom! Annyira krémes és tápláló, puha habot képez. Ősszel mindig visszatérek a gazdagabb állagú tusfürdőkhöz és a Dove-ban még sosem csalódtam.

2024.09.08. 18:53

Tesztelésre kaptam. Az illata valahogy annó jobban tetszett, már nem olyan mint régebben, amit picit sajnálok. Hidratálni hidratál, szóval teszi a dolgát.

2024.09.03. 19:41

Tesztelésre kaptam a terméket, és nem okozott csalódást. Várandós vagyok és a hormonok változása miatt teljesen megváltozott a bőröm, viszketett folyamatosan. Ez a tusfürdő már 1 használat után is azt nyújtotta, amit vártam: hidratálás, bőrtáplálás. Biztosan újra fogom vásárolni, egyébként is szeretem a Dove tusfürdőit, mert lehet h nem habzik annyira, de sztem verhetetlen pl.egy Niveával szemben is.

Piactér

Több mutatása