Dove Go Fresh Körte és Aloe Vera Izzadásgátló Stift
Ár: | 699 Ft | Kategória: | Dezodorok | |||
Kiszerelés: | 40 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: siss, Módosítva: 2017. február 8.
Kiszerelés: | 40 ml | |
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | |
Kategória: | Dezodorok | |
A körte és aloe vera különleges, üde illatkombinációjával nyújt frissességet 48 órán keresztül, és 1/4 rész hidratálókrémet tartalmazó formulájával ápolja a hónaljat. 0% alkohollal.
Cyclopentasiloxane
Butylphenyl Methylpropional
Citronellol
Linalool
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Kata791Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Nem tudtam megállni, hogy kipróbáljam, bár nagyon gyanakodtam az egy negyed rész (!) "moisturing cream"-re. mivel sajnos igényes vagyok az illatok terén, viszolygok szinte mindegyik deostifttől, ami mostanában kapható. Ennek a körteillatában nem látok kivetnivalót, egyébként már felvitelkor is szerény, és hamar el is illan. Maradjon is így! Ha kapható lenne még illatmentes, azt venném, de már nem kapható, pl a Dove illatmentesét is visszavonták, gondolom, nem volt rá igény. Arra továbbra is várok, hogy valaki végre elmagyarázza nekem, miért jó a "moisturization" egy deostiftnél. Teljesítménye télen eddig okésnak tűnik, de keveset használtam még.
OFF-os megjegyzés: szerintem ideje lenne leszámolni az aluminium cirkóniumhoz kapcsolódó tévhitekkel.

Nagyon tartós, krémes, szuper illattal. Az izzadásgátló hatása is elég jó, biztos maradok a Dove termékeinél ilyen téren

Nagyon jó illata van, és tartós, néha még párom is használja, mert tartósabb az övénél, és még neki is tetszik az illata.:)
Kicsit fogja a ruhát sajnos. De erre szinte minden deonál figyelni kell.

Kicsit fogja a ruhát sajnos. De erre szinte minden deonál figyelni kell.

Kellemes illatú, jól bevált izzadásgátló. Nagy melegben nekem kevés, de hűvösebb időben tökéletes.

Az illata nagyon finom,hatása sajnos nincs számomra

Az illata nagyon finom,hatása sajnos nincs számomra

Nekem bomba biztos a hatása, nagyon meg vagyok vele elégedve, az illatát is szeretem. Friss, gyümölcsös. Ha nem lenne benne alumínium meg lenne a tökéletes deo, így viszont csak 4*.

Használtam már az ugyanilyen illatú golyós deót is, és asszem a spray változatot is. Ez a legeslegjobb dove illat, amit eddig szagoltam :D De sajnos csak az illata tetszik, a hatásossága nem az igazi, főleg biciklis munkábajárás mellett sajnos. :(

Az illata nagyon jó! Imádom :D Viszont pár óránál nem tart tovább, főleg nagy melegben :(
Frissítés: A kókuszosnak jobb az illata! :DD

Frissítés: A kókuszosnak jobb az illata! :DD

Jó kis deo.Olcsó és Isteni az illata.Tartossága nálam 2 napot is kibír.Viszont az illata csak pár órát érződik.Következő az uborkás változata lesz :)

Nagyon-nagyon szeretem az illatát. Reggel és este használom, kiváló izzadás gátló. Kifejezetten a stiftes verziót ajánlom mindenkinek! Viszont van benne aluminium ezért kap csak 4 csillagot.

Antioxidánsok: BHTHidratálók: PEG-8
Alkoholok: Stearyl Alcohol
Emolliensek: Cyclopentasiloxane, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus Seed Oil
Emulgeálószerek: Stearyl Alcohol, Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone PEG-7 Phosphate
Szilikonok: Cyclopentasiloxane
Tisztítószerek: Stearyl Alcohol, Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone PEG-7 Phosphate, Steareth-100
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Linalool
Tartósítószerek: BHT, Benzyl Alcohol
Folyékony állagú, könnyen kenhető szilikon. A bőrre és a hajra kenve selymes, csúszós érzetet ad. Folyékony, vízszerű állaga miatt gyakran használják sűrűbb, nehezen kenhető szilikonokkal (pl. dimethicone) együtt. Gyakori összetevő arc- és hajápoló termékekben.
Dezodorokban gyakran használt izzadásgátló összetevő. Egyrészt a benne található alumínium és cirkónium ionok úgy eltömítik a pórusokat, hogy azok ne tudjanak izzadni, másrészt az összetevő képes az el nem tömődött pórusok által termelt nedvességet felszívni. Forrás: Wikipédia
Zsíralkohol, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, stabilizáló és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A stearyl alkoholnak a kis molekulasúlyú alkoholokkal ellentétben nincs szárító hatása a bőrre, hanem kifejezetten hidratáló hatású.
Bőrpuhító (emollient) és sűrítő anyag. Antimikróbiális hatása is van, így tartósítszerként is használt, különosen az UV szűrőt tartalmazó termékekben. Selymes érzetet hagy maga után a bőrön.
Ricinusolaj. Bőrpuhító (emollient) anyag, emulgeálószer, felületaktív anyag és sűrűség szabályozó. A ricinusolajnak a bőrön ragadós érzete lehet.
A PEG a polyethylene glycol rövidítése. A PEG-8 egy vízmegkötő anyag. A kozmetikumokon kívül fogkrémekben is megtalálható.
Műanyag féle, melynek számos funkciója van a kozmetikumokban. Leggyakrabban fizikai bőrradírokban használt dörzsölő anyagként. Szintén gyakran használt felületi hártyaképző (film forming), sűrűség szabályozó és stabilizáló anyagként. Paula Begoun szerint rossz hírneve ellenére nem mérgező anyag a polyethylene és a kozmetikai iparban felhasznált mennyiségben a környezetre sem súlyosan káros.
A napraforgó magjából nyert olaj, melynek fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav). Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy több tanulmány is arra jutott, hogy a napraforgó olaj egy olcsó, hatékony és a fejlődő országok számára is elérhető emollient anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.
Butylated hydroxytoluene (butil-hidroxi-toluol). Erős mesterséges antioxidáns, mely a kozmetikumokban leginkább tartósítószerként használt. A BHT-t nem csak kozmetikumokban, hanem élelmiszerekben is használják tartósítószerként, mert meggátolja az élelmiszerek színének, szagának és állagának megváltozását. A BHT kettős természete miatt (egyes rákfajták kialakulását gátolja, míg más rákfajták kialakulását elősegíti) számos országban betiltották (Japán (1958), Románia, Svédország, Ausztrália), viszont Paula Begoun szerint a kozmetikai termékekben csak 0,01-0,1% közötti koncentrációban használják, ami nem akkora mennysiég, mely képes a bőrön keresztül felszívódva a véráramba jutni vagy növelni a rák kockázatát.
Színtelen, vízben jól oldódó alkohol féle. Tartósítószerként használt. Nagyobb mennyiségben a bőrre szárító, irritáló hatással van.
Elsősorban illatanyag-adalék, másodsorban a UV szűrő összetevő. Színtelen vagy enyhén rózsaszínes, szagtalan, vízben enyhén oldódó vegyület. Potenciális bőrirritáló anyag. Leggyakrabban parfümökben találkozhatunk az összetevővel.
Mesterséges illatanyag. Más néven Lilial néven ismerhetjük az összetevők listjáról. Potenciális bőrirritáló, allergiát, bőrgyulladást okozhat. Az összetevő parfümök gyakori alkotóeleme.
Citromfűből kivont illatosító anyag.
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt.
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre