Bőrproblémák: bőrproblémák and tág pórusok
Pakolások, Hámlasztók

dr dennis gross Skincare Professional Grade Resurfacing Liquid Peel

1 vélemény
Hozzáadva 2021.12.29.by

Alsace

2 x 30 ml
  • "Drámai textúra javulás: 95%-ban mutat változást a bőr textúráján. A tej és a glikolsav segít megszabadulni az elhalt bőrsejtektől, ezáltal növeli a sejtmegújulást a még szebb, ragyogóbb bőrképért.
  • Azonnali ragyogás: 100%-ban növeli a bőr ragyogását. AHA/BHA és az ázsiai gázló, zöldtea kivonat és a darált zabpehely együttes hatásával segít helyreállítani a sugárzó arcszínt.
  • Optikailag kisebb pórusok: 83%-ban mutat javulást a pórusok megjelenését illetően. Ez a klinikai szintű két lépéses hámlasztás  segít megszüntetni a problémás rétegeket, amelyek útjában állnak a ragyogó bőrképnek, optikailag kisebb pórusoknak.
  • Lágyabb finom vonalak és ráncok: A tej és glikolsav és az ananászban található enzim együttes erejével hatékonyan megújítja a bőrt. Elindítja a sejtmegújulást ezáltal csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat."
$95-tól

2022.01.04. 09:03

Egy kedves Fórumtársnak hála kipróbálhattam egy mini kiszerelést. Majdnem egy hónapig elegendő mennyiség volt benne. Ez volt az első lemosandó hámlasztóm, szerencsére bírta a bőröm, sőt, mondhatni csodát művelt vele! Tényleg szebb lett a bőröm, elkezdte kipucolni a mitesszereket is.Lehetne csodaszer is, de sajnos igencsak borsos ára van. 3 hete, hogy a TO 30%-os hámlasztóját használom, számomra hasonló eredményt ad az az igazság. Ami még a hátránya, hogy nehéz egységesen elhasználni a két üveget. Nekem hamarabb fogyott el az első lépéses, ami picit bosszantó volt. De lehet, hogy a teljes kiszerelésnél ez könnyebben adagolható, nem tudom. Mindenesetre jó szívvel tudom ajánlani a terméket :)