„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Fruskacsa
Könnyű, nem zsíros és gyorsan beszívódó UV-védő szérum, mely új intelligens eszközt kínál az UVA és az UVB sugárzás elleni védelemre, modern módon. A szérum működésbe lép, ha az UV védelem szükséges, de csak akkor! E-vitamin tartalma véd a szabadgyökök ellen, a panthenol elősegíti a nedvesség megkötését. A szérumot használhatjuk a szokásos bőrápolónk alá és fölé egyaránt, anélkül, hogy folyamatosan napvédővel terhelnénk a bőrt.
2018.07.03. 09:18
Kb 2 hete használom, egyelőre a legjobb napvédőm arcra. Az összes eddigitől fénylett az arcom és lezsírosodott (időnként be is gyulladt egy-egy pórus), ez egy igazán könnyű kis krém, elég folyós, könnyű eloszlatni, összekeverhető akár egy BB krémmel, akár a szokásos hidratálóval, de ha mást nem igényel a bőr, akkor önmagában is. Pumpás! Nálam ez nagy pozitívum. Mivel én határozom meg, mivel keverem össze, a napi igényeimnek megfelelően, tuti el fogom használni az egészet, mert ősszel-télen is mehet tovább. Ár-érték aránya kiváló! Egyelőre szemem se csípte, amire kényes vagyok, de strandon még nem voltam vele.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.