Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Dr.Jart+ Dermaclear Micro Foam

2.5
Hozzáadva 2016.11.29.by

jirka

Az Dr.Jart+ Dermaclear Micro Foam  enyhe, hidratáló hab, mely a gyógynövény komplex tartalmával megnyugtatatja az igénybevett bőrt. A pantenol segít megtartani a nedvességet bőrben, hidratálttá teszi az arcot tisztítás után. A gyengéd buborékok és az ásványi anyagokkal dúsított hidrogénben gazdag víz hatékonyan eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Nem irritálja a bőrt.

2022.04.01. 17:34

Annak ellenére hogy nem habossá hanem krémessé válik vízzel érintkezve borzasztóan szárít. Nem bírtam elviselni az arcbőröm utána, úgy húzott a bőröm, mint még soha. Ennél sokkal jobb lemosók vannak a piacon, számomra teljes pénzkidobás.

Utoljára szerkesztve: 2017.05.02. 17:00 - 2017.05.02. 16:10

Borsónyi mennyiség elegendő belőle, vízes kézen "felhabosítva", nedves arcbőrbe bemassszírozva. Nem, nem habzik, inkább krémes - borotvahab - állaga lesz. Színe gyöngyházba hajlik, illata talán kicsit citrusos. A BB krémmel nem bírkozótt meg, így párban használtam a Dermaclear vízével. Nem irritált, nem szárított. A 120 ml napi kéfszeri használattal kb. 4 hónapra elegendő. Komolyan semmibaj nem volt vele, kivéve az ára, mert olcsóbban is vannak jó tisztítók. 2 hónappal ezelőtt váltottam más arctisztítóval, csak megkéstem a véleménnyel.